Θρίλερ με την «εξαφάνιση» της 9χρονης- «Βάναυση κακοποίηση» καταγγέλλουν συγγενικά της πρόσωπα

11:57 π.μ. - Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
11:09 π.μ. - Πέμ, 22/57/2016
Image: Θρίλερ με την «εξαφάνιση» της 9χρονης- «Βάναυση κακοποίηση» καταγγέλλουν συγγενικά της πρόσωπα

Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της 9χρονης Αντωνίας από το Ρέθυμνο

Καθώς σύμφωνα με τη γιαγιά της, η μικρή δεν εξαφανίστηκε αλλά βρίσκεται στο σπίτι της ίδιας και της κόρης της, μητέρας του κοριτσιού, και αρνείται να επιστρέψει το παιδί στον πατέρα καθώς κακοποιείται! Μάλιστα η περίπτωση της κακοποίησης, σύμφωνα πάντα με την ίδια αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντός της που έστειλαν σχετικά μηνύματα στο Candianews, έχει καταγγελθεί στην εισαγγελία και την αστυνομία.
Η ίδια η 9χρονη ζήτησε βοήθεια από τη γιαγιά της, Στυλιανή Κάρταλη, όπως αναφέρει σε μήνυμά της η τελευταία, καθώς στο πατρικό περιβάλλον κακοποιείται. Μάλιστα στο μήνυμα υπάρχει αναφορά πως η κακοποίηση αποδεικνύεται από ηχογραφημένες μαρτυρίες της 9χρονης. Η κ. Κάρταλη μάλιστα κάνει λόγο για βάναυση κακοποίηση!
Υπενθυμίζεται ότι την εξαφάνιση της 9χρονης δημοσιοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού, μετά από δήλωση του πατέρα και της άλλης γιαγιάς.
Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο facebook
 
"Η ανάρτηση που έγινε από το Χαμόγελο του Παιδιού και η δημοσιοποίηση από τα Μ.Μ.Ε για την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας Α. ΔΕΝ είναι αληθή.
Το παιδί ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όχι γιατί αρπάχτηκε ή εξαφανίστηκε αλλά γιατί ζητείται να πάει στο πατρικό περιβάλλον όπου εκεί κακοποιείται με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο.Η κακοποίηση αποδεικνύεται από μαρτυρίες ηχογραφημένες του παιδιού και όχι μόνο. Τα περιστατικά της κακοποίησης είναι τόσα και τέτοια που θα σοκάρουν σε υπερθετικό βαθμό κάθε γονέα και άνθρωπο.
Αυτός είναι ο λόγος που με αναγκάζει να μην παραδίδω την ανήλικη εγγονή μου στην πατρική γιαγιά όπως θα έπρεπε βάση της σχετικής προσωρινής απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων,η οποία της δίνει την επιμέλεια (η προηγούμενη προσωρινή απόφαση είχε αφαιρέσει την επιμέλεια από την πατρική οικογένεια της μικρής). Επισημαίνω πως γνωρίζω τις ποινικές συνέπειες της πράξης μου ωστόσο για το καλό της εγγονής μου και για την προστασία της και μετά από πολλά δικά της παρακάλια να μην την αφήσω να φύγει εκλιπαρώντας με "Βοήθησε με γιαγιά", αποφάσισα να μην την παραδώσω.
Όλες αυτές τις μέρες κανένας από την οικογένεια του πατέρα της εγγονής μου δεν επικοινώνησε μαζί μου, παρά μόνο οι αστυνομικές αρχές.
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι ψευδής ,με εξαίρεση το τελευταίο δημοσίευμα του Ekriti που αναφέρει πως η διευθύντρια του σχολείου επικοινώνησε μαζί μου και με την Αντωνούλα και βεβαιώνει πως το παιδί είναι καλά. Οτιδήποτε άλλο δημοσιοποιηθεί είναι παντελώς ψευδές.
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
Όλα τα στοιχεία για την υπόθεση καθώς και τα δικά μου στοιχεία είναι στη διάθεση των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών.
Με εκτίμηση,
Στυλιανή (Λίλιαν) Κάρταλη του Πλαστήρα και της Ελένης".

 
Εξάλλου άλλο πρόσωπο του περιβάλλοντός της έστειλε στο Candianews το παρακάτω μήνυμα, σε συνέχεια της καταγγελίας της γιαγιάς:
"Εν όψει της κοινοποίησης για την εξαφάνιση της 8χρονης Αντωνίας Α. και προς αποκατάσταση της Αλήθειας θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
Η μικρή Αντωνία δεν εξαφανίστηκε ΠΟΤΕ!!!!!! Την επιμέλεια της την είχε η γιαγιά της στο Ρέθυμνο και η μικρή συνεχίζει να είναι μαζί της μέχρι και τώρα και μαζί με την μητέρα της. Η γιαγιά αρνήθηκε να δώσει τη μικρή στην άλλη της γιαγιά και στον πατέρα της γιατί το παιδί εκεί κακοποιείται και το ίδιο δεν θέλει να βρεθεί σ αυτό το περιβάλλον....Υπάρχουν όλα τα στοιχεία τα οποία έχουν γίνει γνωστά σε όλες τις αρμόδιες αρχές (εισαγγελέα ,ασφάλεια κτλ) Όσοι ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια του παιδιού σας γνωστοποιώ πως πουθενά αλλού δεν μπορεί να είναι ασφαλέστερο και ευτυχισμένο εκτός από κει που βρίσκεται ΤΩΡΑ, με τη γιαγιά του και τη μαμά του...
Όλα όσα αναφέρω δεν είναι η γνώμη μου ,προκύπτουν από στοιχεία καθώς και μαρτυρίες του ίδιου του παιδιού που δείχνουν την κακοποίηση από τον πατέρα του και τη γιαγιά από την πλευρά του πατέρα...Αξίζει δε να αναφερθεί πως δεν έχουν πάρει ένα τηλέφωνο να μιλήσουν με το παιδί και να δουν ότι είναι καλά, αλλά το ψάχνουν κατά τα άλλα.
Όλα αυτά τα στοιχεία θα δοθούν στη δικαιοσύνη στην οποία πιστεύουμε και ελπίζουμε πως αμερόληπτα θα πράξει για το όφελος του παιδιού και την ασφάλεια του.
Κουτεντάκη Ευχαριστία
Η νονά της Αντωνίας
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!"