Οι στόχοι του νέου Δ.Σ. του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου

3:53 μ.μ. - Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022
03:03 μ.μ. - Τετ, 23/53/2022
Image: Οι στόχοι του νέου Δ.Σ. του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου

Ο πρόεδρος Νίκος Καμινογιαννάκης στον Ηχώ 99.8

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξαν οι πρόσφατες εκλογές του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου. Ο νέος πρόεδρος κ. Νίκος Καμινογιαννάκης μίλησε στον Ηχώ 99.8 για τις εκλογές ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στις διαδικασίες, τονίζοντας οτι θα συνεχίσουν το έργο του συλλόγου θέτοντας νέους στόχους και επιδιώκοντας λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θετικά και αρνητικά νέας τροπολογίας επισημαίνοντας οτι δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα λόγω της φορολογίας να δούμε αυξήσεις στην τιμή της τσικουδιάς. Εκτενέστερα μίλησε για το πρόβλημα που έχει ανακύψει τελευταία σχετικά με την ονομασία τσικουδιά λέγοντας οτι θα συνεχίσουν την προσπάθεια να μην αλλάξει η ονομασία σε παραδοσιακό απόσταγμα διημέρου όπως προωθείται. Η τσικουδιά συνδέεται με την ιστορία και την παράδοση του νησιού και '' εμπεριέχει'! ένα δυνατό brand name για την Κρήτη που θέλουμε να παραμείνει και θα αγωνιστούμε για αυτό, τόνισε.

«Συγκρότηση σε σώμα του νεοκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου»

Την 17-03-2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στην Παχειά Άμμο συνήλθε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου και συγκροτήθηκε, όπως αναφέρεται παρακάτω σε σώμα:

Πρόεδρος: ΚΑΜΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: ΜΕΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: ΣΗΦΑΚΗΣ Γεώργιος

Ταμίας: ΤΡΙΝΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ

Μέλος: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Γεώργιος

Μέλος: ΒΡΥΓΙΩΝΑΚΗΣ Μιχαήλ

Μέλος: ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ Ιωάννης

Ο Πρόεδρος

ΚΑΜΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικόλαος

Κιν. 6981232377

Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΗΦΑΚΗΣ Γεώργιος

κιν.6939399254

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Την Κυριακή 13-03-2022 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου για την εκλογή των μελών του Δ.Σ., της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στη Ομοσπονδία. Προσήλθαν και ψήφισαν 128 μέλη. Βρέθηκαν 127 έγκυρα, 1 άκυρο και 0 λευκά.

Οι υποψήφιοι έλαβαν τους παρακάτω σταυρούς κατά σειρά.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews