23 νέους γιατρούς στα Νοσοκομεία του Λασιθίου ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης από τον Άγιο Νικόλαο

9:34 π.μ. - Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021
09:02 π.μ. - Τρί, 09/34/2021
Image: 23 νέους γιατρούς στα Νοσοκομεία του Λασιθίου ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης από τον Άγιο Νικόλαο

Η ανακοίνωση του Διοικητή των Διασυνδεόμενων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Κοντοζαμάνη Βασίλη στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ο υπουργός συνοδευόταν από τον ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ΚΕΠΥ Παπαευσταθίου Νίκο, την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Μπορμπουδάκη Λένα και τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ Αγαπίου Δημήτρη.

hxonews

Ενώ η επίσκεψη ήταν να διαρκέσει 45 λεπτά, όμως τελικά ο υπουργός παρέμεινε για πάνω από δύο ώρες, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με την διοίκηση και τους αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων του Λασιθίου, τα στελέχη του νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων. Φάνηκε να γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις προτεραιότητες και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος. Η επίσκεψη περιλάμβανε και αρκετές ειδήσεις για το Λασίθι.

hxonews

Ανακοινώθηκε η υπογραφή έγκρισης προκήρυξης 22 ιατρικών θέσεων νέων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων

Προχωρά η υλοποίηση του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης. Ηδη έχει ολοκληρωθεί η αρχιτεκτονική μελέτη, θα γίνουν οι όποιες παρατηρήσεις και θα κατατεθεί ο φάκελος.

hxonews

Η ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων του Λασιθίου είναι ένα ακόμα μεγάλο έργο που περιμένουμε να προχωρήσει το επόμενο διάστημα με προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

hxonews

Ιδρύεται Περιφερειακό Ιατρείο στο Παλαίκαστρο Σητείας.

Δίνεται μια θέση Ιατρού στην ΜΕΘ Αγίου Νικολάου από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ θα ενισχυθεί περαιτέρω από την προκήρυξη πρόσληψης ιατρών που υπογράφηκε.

hxonews