Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου: 29 μαθητές στην Α' τάξη τη νέα σχολική χρονιά

2:57 μ.μ. - Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022
02:06 μ.μ. - Παρ, 24/57/2022
Image: Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου: 29 μαθητές στην Α' τάξη τη νέα σχολική χρονιά

Δυνατότητα εγγράφων στη Β' και Γ' τάξη - Η Διευθύντρια Μαριάννα Χαΐτα στον Ηχώ 99.8

Με 29 νέους μαθητές στην Α' τάξη θα βρει η νέα σχολική χρονιά το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου πέραν των μαθητών που θα φοιτήσουν στις Β' και Γ' τάξεις αντίστοιχα. Τα πολύ καλά αυτά νέα μετέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99.8 η Διευθύντρια κα. Μαριάννα Χαΐτα.

Όπως είπε και τα 29 παιδιά που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Α' τάξη κατάφεραν να πετύχουν στις εξετάσεις και έτσι το σχολείο ετοιμάζεται να τα δεχθεί από τον Σεπτέμβριο, ανέφερε η Διευθύντρια.

Προσθέτοντας ότι γίνονται νέες εγγραφές και για τις άλλες δύο τάξεις Β' και Γ' και όποιοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο για να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.

Από άποψη υποδομών οι ανάγκες σε αίθουσες είναι καλυμμένες ωστόσο υπάρχει ανάγκη σε χώρους εργαστηρίων για την εκμάθηση των μουσικών οργάνων δηλαδή και για αυτό το θέμα οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά του αντιδημάρχου και προέδρου της δημοτικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης κ. Κώστα Αστροπεκάκη ειναι ότι θα καλυφθούν.

Βέβαια τόνισε η κα Χαΐτα πρέπει να γίνουν οι ενέργειες εκείνες ώστε να δημιουργηθεί και λειτουργήσει Μουσικό Λύκειο ώστε να φοιτήσουν τα παιδιά που θα αποφοιτήσουν του χρόνου από τη Γ' τάξη να μπορέσουν να φοιτήσουν έξι. Τότε πλέον θα μιλάμε για Μουσικό Σχολείο Λασιθίου, σημείωσε.

Τέλος, έκανε αναφορά στην εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη τις επόμενες ημέρες ως το κλείσιμο της χρονιάς και ως ένα ευχαριστώ σε όσους βοηθούν και στηρίζουν το σχολείο αλλά λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού αποφάσισαν να το αναβάλουν δίνοντας ραντεβού σε νέα ημερομηνία αλλά και μέσα από διάφορες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν σε επίπεδο νομού.