Στην μνήμη του Μάριου Χουλάκη η εθελοντική αιμοδοσία του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

9:23 π.μ. - Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
09:02 π.μ. - Τρί, 27/23/2024
Image: Στην μνήμη του Μάριου Χουλάκη η εθελοντική αιμοδοσία του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και από ώρα 08:30-13:30 στο χώρο του σχολείου

Το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, με χαρά ανακοινώνει ότι η εθελοντική αιμοδοσία που είχε αναβληθεί λόγω ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και από ώρα 08:30-13:30 στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας. Αυτή η πρωτοβουλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου συμμαθητή μας, Μάριου Γεωργίου Χουλάκη, και αποτελεί έναν τρόπο να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παχείας Άμμου καθώς και στο πλαίσιο του δικτύου των όμορων σχολείων.

Σας καλούμε όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία που ξεπερνά τα όρια της σχολικής μας κοινότητας. Η αιμοδοσία είναι ένας πολύτιμος τρόπος να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη και να δώσουμε συνέχεια στο πνεύμα αλληλεγγύης που μας χαρακτηρίζει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να ενωθείτε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024, στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας. Η συμμετοχή σας είναι ουσιώδης και εκτιμούμε την υποστήριξή σας σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Κ. Χοϊλούς

hxonews