Το "ευχαριστώ" του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου

9:20 π.μ. - Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Παρ, 30/20/2023
Image: Το "ευχαριστώ" του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου

Τι αναφέρει για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αναφέρει:

"Ευχαριστούμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους του Λασιθίου που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις δυο δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τα στελέχη, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και τους υποψήφιους και τις υποψήφιες για τις προσπάθειες και τον αγώνα να μεταφέρουν το μήνυμα του κόμματός μας για Δικαιοσύνη Παντού και Ευημερία για όλους και όλες.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά αρνητικό για το κόμμα μας, τόσο στο Λασίθι όσο και σε ολόκληρη τη χώρα. Η μεγάλη πλειοψηφία που εξασφάλισε η Νέα Δημοκρατία (που είδαμε ότι κυβέρνησε με ελάχιστο σεβασμό στους κανόνες του κράτους δικαίου) και η είσοδος στη Βουλή ακροδεξιών, φασιστικών και θρησκόληπτων μορφωμάτων, σκοτεινιάζει επικίνδυνα τον ορίζοντα της χώρας.

Ιδίως στο Λασίθι, δεν μπορέσαμε να πείσουμε τους Λασιθιώτες για τις προτάσεις του κόμματός μας και αυτό είχε σαν συνέπεια την απώλεια χιλιάδων ψήφων και της βουλευτικής έδρας. Οι επιλογές των πολιτών είναι σεβαστές και θα συζητήσουμε αναλυτικά για τα δικά μας λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, τόσο μέσα στο κόμμα όσο και με την κοινωνία.

Ταυτόχρονα όμως θα ανταποκριθούμε στα καθήκοντα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μας ανέθεσε ο λαός και θα είμαστε παρόντες στην υπεράσπιση των συμφερόντων των κοινωνικών τάξεων που θέλουμε να εκπροσωπούμε, από τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, που θα είναι άμεσες και επιθετικές".

cretalive.gr