30 χρόνια Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας - Το κυνήγι της χαμένης αθωότητας!

2:07 μ.μ. - Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019
02:01 μ.μ. - Πέμ, 31/07/2019
Image: 30 χρόνια Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας - Το κυνήγι της χαμένης αθωότητας!

Βοήθειες στο Pre game - Ημέρα θησαυρού από τους διοργανωτές «Κατσίκια» στην εκπομπή Ηχοχρώματα

Το Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας φέτος θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας και συμπληρώνονται 30 χρόνια, από την ημέρα που πρωτοξεκίνησε η διοργάνωση. Με ιδιαίτερη χαρά στο στούντιο του Ηχώ fm και στην εκπομπή «Ηχοχρώματα» με τη Ζέτα Ψυλλινάκη φιλοξενήθηκαν ο κ. Μαστοράκης Γιάννης και ο κ. Ηλιάδης Βαγγέλης, μέλη της ομάδος «Κατσίκια» που είναι και οι διοργανωτές του κυνηγιού για το 2019. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κ. Μαστοράκη να κάνει αναδρομή στο παρελθόν και στα «Χρόνια της αθωότητας», τότε που όλα ήταν διαφορετικά. Από τη δομή της πόλης μέχρι και την διοργάνωση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στο Pre game που ξεκινάει την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου με τις ομάδες του παιχνιδιού να είναι σε ετοιμότητα αλλά και τον κ. Ηλιάδη να μας μιλάει για το Party των ομάδων με τίτλο «30 χρόνια επιτυχίες». Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου για τους συμμετέχοντες θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά αφού θα κληθούν να παρουσιάσουν ελληνικά τραγούδια από συγκεκριμένες δεκαετίες.
 
Επίσης ζητήσαμε από τα «Κατσίκια» να μοιραστούν με τους ακροατές και φίλους του κυνηγιού μυστικά, για το πώς η ομάδα τους ξεχωρίζει και πως από πολλόυς μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του θησαυρού.
 
Ένα ευχάριστο νέο είναι η ανακοίνωση από τους κ. Μαστοράκη και κ. Ηλιάδη πως ετοιμάζουν σε συνεργασία με άλλες ομάδες αλλά και με τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιεράπετρας, αφιέρωμα για τα 30 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος στο Κυνήγι θησαυρού Ιεράπετρας. Τέλος τα «Κατσίκα» έκλεισαν την συζήτηση με το να δίνουν βοήθειες για το Pre game αλλά και για την ημέρα του θησαυρού!

Ακολουθεί συνέντευξη: