Εκδήλωση του Συλλόγου Μιακρασιατών Ιεράπετρας για την Παναγία Ελεούσα

10:59 π.μ. - Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018
10:11 π.μ. - Τρί, 06/59/2018
Image: Εκδήλωση του Συλλόγου Μιακρασιατών Ιεράπετρας για την Παναγία Ελεούσα

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου

 
Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παναγίας της Ελεούσας, διοργανώνουν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 8:30΄ μ.μ. στη δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» εκδήλωση που περιλαμβάνει: 
-Σύντομη ιστορική αναδρομή στα είκοσι πέντε (25) και πλέον χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και στα είκοσι (20) έτη λειτουργίας της Χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας από την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Ευτυχία Μαρινάκη.
-Μικρασιατικά τραγούδια από τη Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» κ. Ιωάννου Αρώνη, και
 -Παρουσίαση του χρονικού της ευρέσεως της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Ρεϊσδεριανής και της μεταφοράς της στην Ιεράπετρα, από την πρώην Πρόεδρο του συλλόγου και συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Μαρία Μαθιουδάκη-Δραγασάκη. 
Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση για την Παναγία την Ελεούσα, την έφορο και προστάτη των Μικρασιατών και όλων των κατοίκων της Ιεράπετρας.
 
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ