Ξεκινάει η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΟΦΙ στο Κάτω Χωριό

7:44 π.μ. - Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021
07:05 π.μ. - Δευ, 24/44/2021
Image: Ξεκινάει η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΟΦΙ στο Κάτω Χωριό

Σάρκα και οστά παίρνει επιτέλους η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΟΦΙ στο Κάτω Χωριό της Ιεράπετρας

Σάρκα και οστά παίρνει επιτέλους η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΟΦΙ στο Κάτω Χωριό της Ιεράπετρας , αφού η Μ&Μ Κατασκευαστική Εταιρεία ΕΠΕ , μετά από διαγωνισμό ανέλαβε το έργο, και ξεκινάει δράση.

Ενα έργο για το οποίο το Δ.Σ. του ΟΦΙ και προσωπικά ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος , τα προηγούμενα χρόνια δούλεψαν πάρα πολύ για να φθάσουμε σήμερα να μιλάμε για αρχή των εργασιών.

Πρώτα το θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας από όπου πήραμε την θετική εισήγηση.

Στην συνέχεια με επισκέψεις στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη , τόσο του κ.Χηνόπουλου και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΟΦΙ , όσο στην συνέχεια από κοινού του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και του κ. Χηνόπουλου , καταφέραμε την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνέχεια , με άριστη συνεργασία με τον επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος του Δήμου του Ιεράπετρας , τον μηχανικό κ. Βαρδάκη , ο ίδιος έφερε σε πέρας την μελέτη του έργου.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε για μιά ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη , τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη , τον επικεφαλής του τμήματος έργων του Δήμου Ιεράπετρας κ.Βαρδάκη , και την Γεωπόνο του Δήμου Ιεράπετρας κ. Μ.Βασαρμιδάκη χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα είμασταν σήμερα στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για την έναρξη των εργασιών στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ.

ofierapetras.blogspot.gr