Ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Απριλίου από την οδό Λασθένους το έργο της ανάπλασης - Open Mall στην Ιεράπετρα

12:21 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022
12:04 μ.μ. - Πέμ, 07/21/2022
Image: Ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Απριλίου από την οδό Λασθένους το έργο της ανάπλασης - Open Mall στην Ιεράπετρα

Κατά την εκτέλεση των εργασιών του έργου, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις οποίες και παρακαλούμε για την εφαρμογή τους από όλους τους πολίτες

Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 το έργο της ανάπλασης (Οpen Μall), προϋπολογισμού 927.237,45€, από την είσοδο της πόλης της Ιεράπετρας και συγκεκριμένα από την οδό Λασθένους. Το έργο περιλαμβάνει ζώνες κίνησης πεζών, χώρους πρασίνου και χώρους στάσης, κατασκευάζεται «όδευση τυφλών», πραγματοποιείται φύτευση δέντρων, κατασκευάζονται νέα καθιστικά, πραγματοποιείται διαπλάτυνση των πεζοδρομίων με διαμόρφωση εσοχών, δημιουργούνται θέσεις στάθμευσης και δημιουργία παρτεριών χαμηλής φύτευσης, πλακοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός, υπογειοποίηση κάδων κ.α.

hxonews

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη: « Το έργο της μεγάλης αυτής ανάπλασης, που θα αναβαθμίσει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη της Ιεράπετρας, θα πραγματοποιηθεί τμηματικά, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία για τους δημότες και τους επισκέπτες ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου και μικρότερες οχλήσεις στις παρακείμενες επιχειρήσεις και στους περίοικους.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών του έργου, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις οποίες και παρακαλούμε για την εφαρμογή τους από όλους τους πολίτες».