Ξεκίνησε η τσιμεντόστρωση δρόμου μήκους 2.540 μέτρων στα Γδόχια

9:48 π.μ. - Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Παρ, 09/48/2023
Image: Ξεκίνησε η τσιμεντόστρωση δρόμου μήκους 2.540 μέτρων στα Γδόχια

Ολοκληρώνεται η επισκευή της γεώτρησης και η τοποθέτηση νέου αντλητικού συγκροτήματος

Την Κοινότητα «Γδόχια» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Κοινότητας, κα Φωτεινή Σπυριδάκη-Μπεκράκη και με τον πρώην Αντιδήμαρχο και Νομαρχιακό Σύμβουλο, κ. Νίκο Σπυριδάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και Γεώργιου Ασπραδάκη. Ακολούθως, μετέβησαν στα σημεία που εκτελούνται τα έργα στην Κοινότητα, ώστε να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών. Αυτό το διάστημα πραγματοποιείται η επισκευή της γεώτρησης άρδευσης και η τοποθέτηση νέου αντλητικού συγκροτήματος, ενώ υλοποιείται εκτεταμένη τσιμεντόστρωση αγροτικής οδού μήκους 2.540 μέτρων στην περιοχή «Βάτος- Γδόχια». Κατόπιν, επισκέφτηκαν περιοχές της Κοινότητας, το κοινοτικό κτίριο και συζήτησαν διάφορες ανάγκες του χωριού.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε: «Ξεκίνησε από τα Γδόχια το μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιίας ύψους 1.000.000€ το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Πλέον, λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων που αφορά τη σύνδεση των Γδοχίων με την περιοχή του Βάτου. Παράλληλα, επισκευάσαμε τη γεώτρηση της άρδευσης και τοποθετήσαμε νέο αντλητικό συγκρότημα για να ικανοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που αφορά την άρδευση. Πρόκειται για δύο ζωτικής σημασίας έργα που επιλύουν, όπως είχαμε δεσμευτεί, σοβαρές ανάγκες που σχετίζονται με την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

hxonews

Αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι ως Δημοτική Αρχή δεν υλοποιούμε μεγάλα έργα μόνο μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας, αλλά και στις Κοινότητες του Δήμου μας.

Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο, κα Σπυριδάκη, για την άψογη συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν την Κοινότητά της».