Ξεκινούν τα έργα για την κατασκευή δύο γηπέδων τένις

9:24 μ.μ. - Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023
09:08 μ.μ. - Τετ, 23/24/2023
Image: Ξεκινούν τα έργα για την κατασκευή δύο γηπέδων τένις

Το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής

Στην υπογραφή εργολαβικής σύμβασης προϋπολογισμού 170.000 ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Γηπέδων Αντισφαίρισης στο Δήμο Ιεράπετρας», προέβη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου.

Το έργο  περιλαμβάνει  την κατασκευή υπαίθριου γηπέδου αντισφαίρισης (τένις) στον Κουτσουρά Ιεράπετρας δίπλα στο Γήπεδο ποδοσφαίρου και στο Μισεδάκιο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράπετρας. Παράλληλα, θα τοποθετηθεί νέος σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός, ενώ θα ενισχυθεί και ο φωτισμός των παλαιών γηπέδων.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε και αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης και των υποδομών του Δήμου μας, έτσι ώστε να τις ενισχύουμε, χωρίς να επιβαρύνεται ούτε ένα ευρώ ο Δήμος και ο δημότης της Ιεράπετρας.

Το τένις είναι ένα άθλημα το οποίο  αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στον Δήμο μας. Τα δύο καινούρια γήπεδα τένις, θα δώσουν νέα ώθηση και δυναμική στους λάτρεις της αντισφαίρισης, στη νεολαία και στον τοπικό αθλητισμό. Ειδικά για την περιοχή του Μακρύ Γιαλού η κατασκευή αυτού του δημοτικού γηπέδου θα καλύψει την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για δημοτικά γήπεδα τένις, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα η Δημοτική Ενότητα δε διέθετε κανένα.

Συνεχίζουμε, με ουσιαστική δουλειά, να αναπτύσσουμε τον αθλητισμό, να εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να κατασκευάζουμε νέες προς όφελος των αθλητών και των αθλουμένων».