Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα της Agroexpo 2023

12:13 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Δευ, 29/13/2023
Image: Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα της Agroexpo 2023

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης

Ικανοποιημένος από τη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2023 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης.

Ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της Έκθεση η οποία φέτος ήταν, οργανωτικά, σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες. Η έκθεση ήταν πιο καλοστημένη, υπήρχε καλύτερη διάταξη των περιπτέρων, ο κόσμος περνούσε από όλα τα περίπτερα, ο Δήμος φρόντισε για έναν νέο τάπητα , τα ηχητικά επίσης ήταν καλά και όλα αυτά συνέβαλαν ώστε να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση.

Στόχος μας πρόσθεσε, κάθε φορά η έκθεση να βελτιώνεται και πιστεύουμε ότι αυτό ως Επιμελητήριο Λασιθίου το πετυχαίνουμε μέσα από μια συλλογική προσπάθεια και τη συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια, Πολιτιστικούς συλλόγους, Σαμαρείτες κλπ. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε πάνω από τους 5.000.

Από εδώ και πέρα ένας επόμενος στόχος είναι όχι μόνο η συνεχής αναβάθμιση της έκθεσης αλλά η στέγασή της σε κλειστό χώρο, σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στην Ιεράπετρα. Στην έναρξη της AgroExpo 2023 τόσο ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Βουλευτής όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επανέλαβαν αφενός μεν ο κ. Πλακιωτάκης τη χρηματοδότηση της μελέτης από το Υπουργείο Ναυτιλίας αφετέρου δε ο κ. Αρναουτάκης τη δέσμευση για χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου. Ενός έργου που θα είναι στολίδι για την Ιεράπετρα, στολίδι για όλο το Λασίθι, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χαριτάκης.