470.000€ από την περιφέρεια για το γήπεδο του Κάτω Χωριού

7:01 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
07:10 μ.μ. - Δευ, 26/01/2020
Image:  470.000€ από την περιφέρεια για το  γήπεδο του  Κάτω Χωριού

Το ευχαριστώ του Δημάρχου

Υπεγράφη σήμερα στα Γραφεία της Περιφέρειας μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη η χρηματοδότηση  του έργου «Βελτίωση δημοτικού γηπέδου Κάτω Χωριού». Το έργο περιλαμβάνει αλλαγή τάπητα, εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τοποθέτηση νέας περίφραξης, εργασίες στις κτιριακές υποδομές κ.α. και στοχεύει στη δημιουργία ενός αθλητικού χώρου που θα εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των πολιτών.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Άλλο ένα αθλητικό έργο υποδομής στην Ιεράπετρα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Μετά από επίσκεψη και καταγραφή των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο του Κάτω Χωριού, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας συνέταξε μια πλήρη μελέτη αναβάθμισης του δημοτικού γηπέδου την οποία υποβάλαμε και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, συνεχίζεται με τον προγραμματισμό νέων έργων που ανεβάζουν ψηλότερα  τον πήχη του αθλητισμού στην Ιεράπετρα παρέχοντας σύγχρονους και ασφαλείς χώρους τόσο για τις ομάδες, όσο και για τους πολίτες.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για τη συνεργασία και τη στήριξή του στην υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου Ιεράπετρας».