6 και 7 Μαρτίου η 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λασιθίου

11:28 π.μ. - Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
11:03 π.μ. - Παρ, 05/28/2021
Image: 6 και 7 Μαρτίου η 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  Λασιθίου

Ο Γιώργος Καλλιντέρης Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ μιλά στον Ηχώ 99,8

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου 6/3 η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και εκτός από τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων φορέων, θα γίνει Πολιτική Ομιλία – Εισήγηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Υπουργού, Πάνου Ρήγα και ομιλία του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μανόλη Θραψανιώτη. Η μετάδοση θα γίνει από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ στο facebook https://www.facebook.com/syrizalassithiou . Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία όλες οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα διεξαχθούν με τηλεδιάσκεψη. Οι εργασίες θα συνεχιστούν το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή.

Ο κ. Γιώργος Καλλιντέρης Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τους στόχους της συνδιάσκεψης, σχολιάζοντας στη συνέχεια τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, την υγεία, την πανδημία, την παιδεία κλπ. Κάνοντας παράλληλα αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν τους Λασιθιώτες όπως είναι οι δασικοί χάρτες, η τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Λασίθι, ΒΟΑΚ Νοσοκομεία κ.α. Αναφέρθηκε ακόμα στα εσωτερικά ζητήματα που απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε ότι στόχος είναι «να ακούμε τον κόσμο, να παρεμβαίνουμε και να υπάρχει μια συνδιαμόρφωση για το πρόγραμμα του κόμματος», προσθέτοντας πως υπάρχει μια μεγάλη αύξηση και των οργανωμένων μελών και της απήχησης και της επαφής με πολλές κοινωνικές ομάδες. Είναι ωστόσο μια ανάγκη ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας να προχωρήσουμε σε μια ανανέωση των οργάνων. Αυτό θα γίνει και σε επίπεδο Λασιθίου, τόνισε ο κ. Καλλιντέρης.

3η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ θα γίνει το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαρτίου. Είναι η κορυφαία πολιτική διαδικασία του κόμματός μας στο νομό και αποφασίζει την πολιτική του κόμματος στην περιοχή μας και εκλέγει τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Στις διαδικασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα συμμετάσχουν Σύνεδροι από όλες τις Οργανώσεις Μελών του Νομού και έχουν κληθεί να χαιρετίσουν και να συμβάλλουν στον προβληματισμό, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων, Συνδικάτων, Κοινωνικών και Παραγωγικών φορέων της περιοχής μας.

Το πρωί του Σαββάτου 6/3 η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και εκτός από τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων φορέων, θα γίνει Πολιτική Ομιλία – Εισήγηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Υπουργού, Πάνου Ρήγα και ομιλία του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μανόλη Θραψανιώτη. Η μετάδοση θα γίνει από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ στο facebook https://www.facebook.com/syrizalassithiou

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία όλες οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα διεξαχθούν με τηλεδιάσκεψη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

• 10.30 – 11.00 Συνδέσεις των συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

• 11.00 – 11.30 Κήρυξη έναρξης εργασιών-ορισμός προεδρείου.

• 11.30 – 12.00 Χαιρετισμός – ομιλία του Πάνου Ρήγα, Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Υπουργός και πρώην Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

• 12.00 – 12.30 Ομιλία του Βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη.

• 12.30 – 14.30 Χαιρετισμοί-παρεμβάσεις εκπροσώπων τοπικών πολιτικών – κοινωνικών φορέων

Οι εργασίες θα συνεχιστούν το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή.

hxonews