6 ακόμα υποψήφιοι με το συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράπετρας, Θ. Χηνόπουλο

8:19 π.μ. - Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019
08:08 π.μ. - Κυρ, 04/19/2019
Image: 6 ακόμα υποψήφιοι με το συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου Ιεράπετρας, Θ. Χηνόπουλο

Τους επόμενους έξι υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους για τον συνδυασμό «Ενότητα, Συνεργασία, Ανάπτυξη», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, Θανάσης Χηνόπουλος



Στεφανάκη Μαρία του Στυλιανού και της Αικατερίνης, το γένος Κουρουπάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό. Τελείωσα τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην Ιεράπετρα και είμαι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ιεράπετρας στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, με ειδικότητα Υπάλληλος Λογιστηρίου. Στη συνέχεια σπούδασα στο ΙΕΚ Ηρακλείου στο τμήμα Αυτοματοποίησης Γραφείου. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Μαυράκη του Γεωργίου, πλοίαρχο Εμπορικού Ναυτικού και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Ομιλώ καλά την Αγγλική Γλώσσα. Εργάζομαι ως υπάλληλος φαρμακείου στο Μακρύ Γιαλό. Αγαπάω αυτόν τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Γνωρίζω πολύ καλά τις ομορφιές και τα προτερήματά του, αλλά και τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς δεν επιλύονται. Βλέπω στον πρόσωπο του κ. Θανάση Χηνόπουλου έναν άνθρωπο με γνώση, εμπειρία και ικανότητα να δώσει σωστές λύσεις, ώστε να αλλάξουμε την σελίδα και να κάνουμε τον Δήμο μας όπως αξίζει και πρέπει να είναι. Διαπίστωσα ότι η πρόταση του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, προσφέρει μια διαφορετική αντίληψη της διοίκησης του Δήμου, με γνώμονα την εύρεση αποτελεσματικών και γρήγορων λύσεων στα προβλήματα της περιοχής και την δημιουργία νέων προοπτικών. Αυτός είναι και ο λόγος, που αποφάσισα να συμμετέχω και να προσφέρω την βοήθεια μου. Είμαι σίγουρη, ότι η προσπάθεια αυτή, θα συμβάλει στην ανάδειξη και βελτίωση του τόπου μας.

 
Ζαφειράκης Σπυρίδων του Εμμανουήλ και της Αικατερίνης Κορνάρου
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Ο πατέρας μου, είναι συνταξιούχος του Πυροσβεστικού Σώματος. Έχω άλλα δύο αδέρφια, τον Ζήση και τον Γιώργο. Στα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα από το Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα και είμαι κάτοχος πτυχίου Η/Υ. Από το 2014 εντάχτηκα στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών και έκτοτε ασχολούμαι με την παραγωγή κηπευτικών σε θερμοκηπιακές μονάδες, καθώς και με την παραγωγή παρθένου ελαιόλαδου. Κατοικώ μόνιμα στην όμορφη πόλη της Ιεράπετρας. Είμαι έγγαμος με την εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Αγαπουλάκη Χρυσή. Αγαπάω την πόλη μου και είμαι έτοιμος να προσφέρω. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή η επιτυχημένη σταδιοδρομία του και η πλούσια εμπειρία που διαθέτει, δείχνουν άνθρωπο, που είναι σε θέση να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και να προτείνει και να πετύχει αλλαγές που χρειαζόμαστε.

 
Κουδουμογιαννάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Ελένης
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Από νεαρά ηλικία είχα επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία. Επί σειρά ετών, υπήρξα μέλος και Αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Καβουσίου, καθώς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Είμαι πατέρας δύο αγοριών. Πιστεύω, ότι ο τόπος μας, χρειάζεται ανανέωση και μια διαφορετική προσέγγιση στα προβλήματα που χρόνια τώρα ανακυκλώνονται και ταλαιπωρούν τους δημότες μας. Η καινούργια πρόταση, πρέπει να προέλθει από ένα πρόσωπο με παιδεία, εμπειρία και γνώσεις στα κοινά, αλλά και με ακέραιο χαρακτήρα, ώστε να διαχειριστεί τα θέματα του Δήμου μας αποτελεσματικά, με σεβασμό και εντιμότητα. Αυτά αναγνώρισα στο πρόσωπο του Αθανάσιου Χηνόπουλου και είναι και ο λόγος που χωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκρίθηκα στον κάλεσμα του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα κάνουμε την διαφορά.

 
Ασπραδάκης Γεώργιος του Νικολάου και της Μαρίας
 
Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα, όπου πέρασα τα παιδικά και σχολικά μου χρόνια. Το 1989, πέρασα με υποτροφία στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών/Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Με το πέρας της στρατιωτικής θητείας μου, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και από το 2000 υπηρετώ στην Δημόσια Εκπαίδευση. Παράλληλα, συνεργάζομαι μέχρι και σήμερα με αθλητικά σωματεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ομιλώ καλά την Αγγλική γλώσσα και είμαι κάτοχος πτυχίου στο Αθλητικό Management και διπλώματος UEFA C΄, για τον αναπτυξιακό αθλητισμό. Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Πάγγειου, με την οποία έχουμε αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύτεκνη οικογένεια, όπου και οι γονείς μου, αλλά και τα έξι αδέλφια μου είναι εκπαιδευτικοί. Έχω σαν προτεραιότητα την επικοινωνία μέσα από το διάλογο, με βασικό άξονα τις ανθρώπινες αξίες. Πιστεύω ακράδαντα, ότι μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού, θα προκύψει καλύτερη ποιότητα ζωής και ότι η συνεργασία με τον κύριο Θανάση Χηνόπουλο και τον συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, θα βοηθήσει την περιοχή μας να κάνει μια ουσιαστική στροφή προς αυτήν την κατεύθυνση.

 
Ταμπακάκη Αθηνά του Ιωάννου και της Φιλίας Ασβεστά
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο σπουδών μου, Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Η οικογένειά μου κατάγεται από το Καβούσι και έχω μια αδερφή, τη Ζαχαρένια, απόφοιτο του Παντείου Πανεπιστημίου/Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης/Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων που αφορούσαν την παιδική ψυχολογία και τη διδασκαλία παιδιών, με μαθησιακές δυσκολίες. Ομιλώ καλά την Αγγλική, Γερμανική και Ρωσική γλώσσα και κατέχω πτυχίο Η/Υ. Ως απόγονος Μικρασιατικής οικογένειας, ασχολούμαι από μικρή ηλικία ενεργά με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας και τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος του Δ.Σ. Στο πρόσωπο του κ. Θανάση Χηνόπουλου, είδα τον άνθρωπο που θα αλλάξει την τετριμμένη κατάσταση της πόλης μας και γι’ αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό Ενότητα-Συνεργασία-Ανάπτυξη.

 
Σκύβαλος Εμμανουήλ του Δημητρίου και της Πηνελόπης
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Ο πατέρας μου ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιεράπετρας. Η μητέρα μου, εργάζεται ως καθηγήτρια (θεολόγος) στο Β’ Λύκειο Ιεράπετρας. Σπούδασα στο ΤΕΙ Ηρακλείου/Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση. Είμαι έγγαμος με την Χρυσούλα Τζελέπη, που υπηρετεί ως δασκάλα στο Α’ Δημοτικό Ιεράπετρας. Έχω μια όμορφη κόρη και ένα αδελφό, τον Χρήστο, που είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Ηρακλείου. Πιστεύω ότι ο Δήμος, οφείλει να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του, να τα αφουγκράζεται και να δίνει λύσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά και την ποιότητα της ζωής των δημοτών. Βλέποντας την μέχρι τώρα πορεία του Θανάση Χηνόπουλου, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να φέρει αλλαγές στα θέματα που χρόνια τώρα έχουν μείνει στάσιμα, ώστε η πόλη μας να αποκτήσει το κύρος που της αξίζει. Εντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ιεράπετρα μια πόλη καινοτόμα, αποτελεσματική, ελκυστική σε επισκέπτες και πολίτες και με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.