Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών στο ΓΕΛ Μακρύ Γιαλού

3:05 μ.μ. - Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022
03:05 μ.μ. - Τετ, 18/05/2022
Image: Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών στο ΓΕΛ Μακρύ Γιαλού

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι πειραματιστές από το φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και τα αποτελέσματά του

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, διοργανώθηκε Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών στο ΓΕ.Λ. Μακρύ Γιαλού. Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Μακρύ Γιαλού που είχαν προσκληθεί επίσημα από το σχολείο μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου πραγματοποίησαν με τους μικρούς μαθητές πειραματικές δραστηριότητες με την καθοδήγηση και επίβλεψη της υπεύθυνης εκπαιδευτικού κας Καραΐσκου Άννας. Παρουσιάστηκαν, επίσης, βραβευμένες κατασκευές από τις μαθήτριες Δάφνη Σιδεράκη και Ανθή Κοσμά του Πρότυπου Γυμνασίου και Λυκείου του Ηρακλείου αντίστοιχα. Ειδικός προσκεκλημένος και ενεργά συμμέτοχος ήταν και ο κ. Τσουτσουδάκης Αστρινός, SonS European Ambassador και υπεύθυνος του 1ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου.

hxonews

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι πειραματιστές από το φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών και τα αποτελέσματά του. Ελπίζουμε και σε άλλες εκδηλώσεις μελλοντικά που θα στοχεύουν στην αλληλεπίδραση των δύο βαθμίδων της εκπαίδευσης και στην προσέγγιση της γνώσης με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.

hxonews
hxonews