Εκλογές 2023: Ο Τάκης Πατεράκης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στον Ηχώ 99,8

1:04 μ.μ. - Τρίτη, 25 Απριλίου 2023
01:04 μ.μ. - Τρί, 25/04/2023
Image: Εκλογές 2023: Ο Τάκης Πατεράκης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στον Ηχώ 99,8

Τι είπε για τα έργα στο Λασίθι, τον ΒΟΑΚ , τα κόκκινα δάνεια, την οικονομία

Εκλογές 2023 και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από την Ιεράπετρα κ. Τάκης Πατεράκης παρουσίασε σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 θέσεις και απόψεις για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία με ιδιαίτερη αναφορά σε τοπικά θέματα. Αναφέρθηκε στο θέμα των συνεργασιών κομμάτων την επόμενη μέρα των εκλογών καθώς, όπως είπε, εκτιμάται ότι αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν θα υπάρχει στις 21 Μαΐου.

Έκανε μια αναδρομή στην πορεία του ΠΑΣΟΚ για να φτάσει στο σήμερα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Μίλησε για μνημόνια, πλειστηριασμούς, προστασία πρώτης κατοικίας, κόκκινα δάνεια και ανέλυσε τις προτάσεις για την οικονομία σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη βάση του αλλά με pass. Είπε ακόμη ότι πρέπει να πάμε με συγκεκριμένους στόχους και όρους στην ενεργειακή μετάβαση και πρόσθεσε ότι είναι θετικοί στις ενεργειακές κοινότητες με επίκεντρο την κοινωνία και όχι τα κέρδη εταιρειών.

Αναφορά και σε τοπικά θέματα, όπως τα εγγειοβελτιωτικά έργα μετά και τις εξαγγελίες Πλακιωτάκη, τον ΒΟΑΚ και τα τμήματα που ανακοινώθηκαν για τον νομό Λασιθίου κ.α.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη