Θέμα χρόνου η σύλληψη του κρεοπώλη για τον Μπάμπη

10:44 π.μ. - Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024
10:01 π.μ. - Πέμ, 18/44/2024
Image: Θέμα χρόνου η σύλληψη του κρεοπώλη για τον Μπάμπη

Οι εξελίξεις της υπόθεσης

Όλη νύχτα φαίνεται πως κατέθετε, εκ νέου, στην αστυνομία ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι και κατά τις εκτιμήσεις των αρχών αλλά και των συγγενών του δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», άμεσα αναμένεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος του υπόπτου. Ο ίδιος επιμένει πως δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, όταν άφησε τον αγνοούμενο στον κόμβο των ΤΕΙ. Ωστόσο, φέρεται να είπε ότι «εκεί που είναι θαμμένος ο Μπάμπης, δεν πρόκειται να τον βρουν». Συγκρατούμενος του ανέφερε πως ο 50χρονος είπε πως «δεν πρόκειται να βρουν τίποτα έτσι όπως το έχω κάνει».

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Κώστας Δημόπουλος, υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του 50χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε δεύτερο στίγμα κινητού τηλεφώνου στο σημείο της εξαφάνισης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 50χρονου προέκυψε πως βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τον 31χρονο για πολλή ώρα πριν χαθούν τα ίχνη του.

efsyn.gr