Θέματα για ΑΜΕΑ τέθηκαν στην συνάντηση Μ. Σακαδάκη - Κ. Σουργιαδάκη

10:31 π.μ. - Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023
10:06 π.μ. - Δευ, 19/31/2023
Image: Θέματα για ΑΜΕΑ τέθηκαν στην συνάντηση Μ. Σακαδάκη  - Κ.  Σουργιαδάκη

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, οι σκέψεις, και ο προγραμματισμός του νέου Δ.Σ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Κας Μαρίας Σακαδάκη με την νεοεκλεγμένη Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας, κ. Κατερίνα Σουργιαδάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, οι σκέψεις, και ο προγραμματισμός του νέου Δ.Σ. προκειμένου να προχωρήσουν σε ενέργειες και δράσεις για να επιτευχθεί ουσιαστική βοήθεια των μελών του.

Συζητήθηκε και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τη συνεργασία και το συντονισμό των δράσεων που αφορούν τα ΑΜΕΑ στο Δήμο μας .

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γ. Σουργιαδάκης» είναι ο πρώτος και μοναδικός σύλλογος ΑΜΕΑ στο δήμο μας και εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και αρωγή στα μέλη του.

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας ανταποκρινόμενο στην αποστολή του , έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στην υποστήριξη αυτής της ξεχωριστής ομάδας συμπολιτών μας τόσο με προσλήψεις προσωπικού με < Πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών μέσω ΔΥΠΑ > όσο και με την πρόσληψη ειδικού προσωπικού για τη λειτουργία των δομών που τους στηρίζουν όπως το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που εντός του έτους ολοκληρώνετε από τον Δήμο Ιεράπετρας η κατασκευή και ο εξοπλισμός του νέου υπερσύγχρονου κτιρίου στο οποίο θα μεταφερθεί και θα στεγαστεί η δομή. Ακόμα προχωρήσαμε στην αγορά ειδικού αυτοκινήτου για την μετακίνηση των ωφελούμενων από και προς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ , όπως με τη στήριξη και άλλων ενεργειών που βελτιώνουν την διαβίωση τους αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του

Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας

Μαρία Σακαδάκη