Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

11:01 π.μ. - Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Τρί, 12/01/2021
Image: Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που βλέπει το φως της δημοσιότητας

51χρονος άνδρας, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα τρία ανήλικα ανίψια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε το 2009. Πρόκειται για δύο αδέρφια και το ξαδερφάκι τους, οι γονείς των οποίων τα άφηναν στη γιαγιά και στον παππού τους που έμεναν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους.

Εκεί όμως, έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία και βίαζε τα ανήλικα παιδιά, ηλικίας τότε 3, 5 και 6 ετών. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις πράξεις του.

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 51χρονος παραδέχτηκε στις αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του κι αναμένεται να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από εδώ και πέρα.

efsyn.gr