Θεσσαλονίκη: Αγοράκι παρέλυσε μετά από εμβόλιο ανεμοβλογιάς

11:19 π.μ. - Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020
11:01 π.μ. - Τρί, 14/19/2020
Image: Θεσσαλονίκη: Αγοράκι παρέλυσε μετά από εμβόλιο ανεμοβλογιάς

Τι καταγγέλλει η μητέρα του που βρίσκεται με το αγόρι σε κέντρο αποκατάστασης

Απίστευτη περιπέτεια για 3χρονο αγόρι καταγγέλλει η μητέρα καθώς υποστηρίζει ότι παρέλυσε μετά από εμβόλιο ανεμοβλογιάς.

Η ίδια βρίσκεται με τον σύζυγό της σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, ενώ η κατάσταση του παιδιού ήταν τόσο σοβαρή που μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». «Κάναμε το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς, στο πρώτο δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα, στο δεύτερο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά. Το παιδί έχασε την κινητικότητα του και μονίμως νύσταζε, ώσπου μία μέρα μας τηλεφώνησαν από το σχολείο του και μας είπαν να πάμε να το πάρουμε, διότι κοιμάται στο θρανίο δεν μπορούμε να το κάνουμε κάτι. Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας έβγαλαν τρελούς. Αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε μία ιδιωτική κλινική όπου και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση», δήλωσε στο Star η μητέρα του αγοριού.

Η ιστορία του μικρού Χρήστου

Ο Γολγοθάς του μικρού Χρήστου ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι γονείς του αντέδρασαν αστραπιαία όταν αντιλήφθηκαν πως το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σύμφωνα με το ethnos.gr σταμάτησε και να μιλάει. Ακολούθησαν πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα και το παιδί μπήκε στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.