Θλίψη για την απώλεια του Καμάλ

1:35 μ.μ. - Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020
01:12 μ.μ. - Τετ, 30/35/2020
Image: Θλίψη για την απώλεια του Καμάλ

Ψήφισμα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

Η πρώιμη απώλεια του πιο αγαπητού γιατρού του Νοσοκομείου μας, του καλοσυνάτου, ανθρωπιστή και εξαίρετου γιατρού Καμάλ Τζράντ, συγκλόνισε τον Σύλλογο μας όπως και όλη την κοινωνία της Ιεράπετρας. Γνωρίζουμε την φροντίδα και την αγάπη με την οποία τον περιέβαλλαν οι συνάδελφοι γιατροί του Ακτινολογικού Τμήματος, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να τον προστατεύσει από την ευάλωτη και κλονισμένη υγεία του.

Υπήρξε δάσκαλος ηθικής και αυτοθυσίας. Κανείς δεν ξεχνάει την συνολική επιστημονική και ανθρώπινη προσφορά του. Θυμόμαστε τον αγώνα του στη διάσωση των παιδιών προσκόπων του μαζικού τροχαίου ατυχήματος. Στις προτροπές των συναδέλφων του για προστασία της υγείας του απαντούσε στωικά: “Τι αξία έχει η δική μου η ζωή. Πάνω απ όλα να σωθούν τα παιδιά». Τώρα θα μας λείψει αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να εκφράσει το συλλυπητήρια του στην οικογένεια του, να διαθέσει το ποσό των 250 ευρώ ειδικά για ανάγκες του Ακτινολογικού Τμήματος και να δημοσιοποιήσει το παρόν ψήφισμα .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

Ανδρέας Μαμαντόπουλος 

Ο Γραμματέας

Χαράλαμπος Κανάκης

Συλλυπητήρια Επιστολή Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια του εξαιρετικού γιατρού και βετεράνου εθελοντή Ερυθροσταυρίτη και Σαμαρειτοπατέρα Τζραντ Καμάλ. Η σοφία του και ο ευγενικός του χαρακτήρας αλλά και η πίστη του στις σταθερές ηθικές αξίες θα αποτελούν για εμάς παντοτινό οδηγό. Δια του καλού μας Καμάλ μας δόθηκε η ευκαιρία να αποστείλουμε την ελάχιστη βοήθεια μας σε φαρμακευτικό υλικό σε δοκιμαζόμενους πολίτες στη Συρία.

Το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και να παρασταθεί στην οικογένεια του με όποιον τρόπο χρειαστεί και να δημοσιοποιήσει στον τύπο την παρούσα συλλυπητήρια επιστολή.

Για το Δ.Σ. του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας