Θρίλερ με την εξαφάνιση Δογιάκη: Άφησε σημείωμα στον αδελφό του

2:29 μ.μ. - Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
02:06 μ.μ. - Τρί, 22/29/2021
Image: Θρίλερ με την εξαφάνιση Δογιάκη: Άφησε σημείωμα στον αδελφό του

Τον καθιστά κληρονόμο

Κινητοποίηση στις Αρχές Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές και νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε Missing Alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 53χρονος πήγε σε γάμο και έκτοκτε αγνοείται. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, στις 12:44 της Κυριακής είχε τελευταία φορά επικοινωνήσει με γυναίκα που προσέχει την μητέρα του. Ο 53χρονος την ρώτησε εάν η μητέρα του πήρε τα χάπια της πριν αυτός πάει στον γάμο. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, ενώ και το κινητό του είναι απενεργοποιημένο.

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε χθες με το αυτοκίνητο του με την οικογένεια του και κυρίως τον αδελφό του Νίκο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του έχει καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Protothema.gr