Α. Μαμαντόπουλος. Έρχονται σε εμάς ακόμη και για βρεφικό γάλα. Να γιατί είναι αναγκαίο να στηρίξουμε τη μουσική βραδιά του ΠΤ ΕΕΣ

11:07 π.μ. - Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
11:03 π.μ. - Παρ, 17/07/2017
Image: Α. Μαμαντόπουλος. Έρχονται  σε εμάς ακόμη και για βρεφικό γάλα.  Να γιατί είναι αναγκαίο να στηρίξουμε  τη μουσική βραδιά του ΠΤ ΕΕΣ

Μουσική βραδιά το Σάββατο 18 Μαρτίου για τη στήριξη του Π.Τ. ΕΕΣ και του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου

Με αφορμή την εκδήλωση  πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος μίλησε στον ΗΧΩFM απευθύνοντας το δικό του κάλεσμα για συμμετοχή με στόχο να στηριχτεί το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο.  Όπως τόνισε οι ανάγκες είναι μεγάλες και για να λειτουργήσουν οι δομές του ΕΕΣ στην Ιεράπετρας χρειάζονται περίπου 1000 ευρώ το μήνα. Αρκετοί  συνάνθρωποί μας είναι σε δύσκολη θέση, δεν έχουν ασφάλιση ,  δεν έχουν πολλές φορές  τα απαραίτητα και δεν λείπουν δυστυχώς και περιπτώσεις που κάποιοι απευθύνονται στον ΕΕΣ ακόμη και για το βρεφικό γάλα. Σε αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να είμαστε κοντά ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας, τόνισε.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας 
Ο Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας διοργανώνει κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μανώλη Στεφανάκη το Σάββατο 18 Μαρτίου στο κέντρο Οστρια Παλλάς. 
Στο κάλεσμά του ο ΕΕΣ Ιεράπετρας αναφέρει «Σας προσκαλούμε στην κοινή προσπάθεια. Μια προσπάθεια που κάνει τον τόπο μας καλύτερο. Μια προσπάθεια ανθρωπιάς και αγάπης. Στηρίζουμε το έργο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας. Στηρίζουμε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο. Εμείς θα τραγουδήσουμε για ΄σας. Εσείς πρέπει να είστε εκεί» 
Κρατήσεις στο 6946158670
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μαμαντόπουλου