Α. Πανταζής: Ξέχασαν να τελέσουν γαμήλια τελετή στον Δήμο Ιεράπετρας - Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από την δημοτική Αρχή

7:26 π.μ. - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
07:05 π.μ. - Δευ, 10/26/2021
Image: Α. Πανταζής: Ξέχασαν να τελέσουν γαμήλια τελετή στον Δήμο Ιεράπετρας - Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από την δημοτική Αρχή

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας έδωσε το περασμένο Σάββατο η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Ρουμελιωτάκη όπου είχε προκαθορισμένο ραντεβού, στις επτά το απόγευμα στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, αλλά το ξέχασε.

Άλλο ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει το τρόπο που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή τους κατοίκους της Ιεράπετρας έλαβε χώρα το Σάββατο, με την αντιδήμαρχο να ξεχνάει να τελέσει την ‘’γαμήλια τελετή’’ και την ανάγνωση του όρκου, για ζευγάρι που επέλεξε να προχωρήσει σε πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας.

Το ρεσιτάλ ανευθυνότητας αποκαλύπτει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ κ Αργύρης Πανταζής ο οποίος διερχόμενος από το δημαρχείο παρατήρησε την συγκέντρωση των προσκεκλημένων και των συγγενών του ζευγαριού. Την νύφη να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ντυμένη στα λευκά και να κρατάει το γαμήλιο μπουκέτο. Η ώρα πέρναγε και οι πόρτες του δημαρχείου παρέμεναν κλειστές. Απεγνωσμένοι το ζευγάρι και οι συγγενής έψαχναν τρόπο να έρθουν σε επαφή με την αντιδήμαρχο, με την ώρα να έχει περάσει κατά πολύ από το προκαθορισμένο ραντεβού. Η νύφη να προσπαθεί να ξεκουραστεί από την ορθοστασία και τελικά να κάθεται σε παρακείμενη καφετέρια. Οι συγγενείς του ζευγαριού αρχίσαν να απομακρύνονται έχοντας βαρεθεί να περιμένουν και να προχωρούν σε απέλπιδες προσπάθειες για να ξεκουραστούν στα αυτοκίνητα τους. Την στιγμή εκείνη συνειδητοποίησε, καταγγέλλει ο κ. Πανταζής ότι κάτι συμβαίνει και πλησίασε το ζευγάρι που είχε εκνευριστεί με την ανεύθυνη στάση των στελεχών της δημοτικής αρχής. Τελικά και αφού είχε περάσει πάνω από μια ώρα, το ζευγάρι κατάφερε να έρθει σε επαφή με υπάλληλο του ληξιαρχείου και να τους αναφέρει ότι η κυρία αντιδήμαρχος ξέχασε το ραντεβού. Ο κ Πανταζής αποχώρησε μετά από μιάμιση ώρα από το σημείο και η κυρία Ρουμελιωτάκη δεν είχε έρθει ακόμη για να εκτελέσει τα καθήκοντα της.

Μετά τα παραπάνω η δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ζητά από την δημοτική αρχή να δοθούν δημόσια εξηγήσεις για την ανεύθυνη αυτή στάση που δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο τον οποίο θα έπρεπε να ασκεί τα καθήκοντα της. Στάση η οποία ντροπιάζει την αιρετή αυτοδιοίκηση, δημιουργεί την χειρότερη εικόνα για τον Δήμο μας και έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συμμετεχόντων στις γαμήλιες τελετές.

Για την δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

ΠΑΝΤΑΖΗΣ Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ