Α. Πανταζής: Η εκλογή του νέου Δημάρχου δεν σημαίνει και νίκη της Ιεράπετρας

11:50 π.μ. - Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Δευ, 16/50/2023
Image: Α. Πανταζής: Η εκλογή του νέου Δημάρχου δεν σημαίνει και νίκη της Ιεράπετρας

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Γουλιδάκη και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Αργύρης Πανταζής δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Γουλιδάκη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου 2024 και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».


 Όπως είπε, το εκλογικό αποτέλεσμα που προσωπικά όπως και τον συνάδελφό μου  κ. Παναγιώτη Σαρρή  μας έφεραν στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου με τη νέα παράταξη του κ. Γουλιδάκη,  δείχνει μια  επιβράβευση στην παράταξη μας για τη στάση μας στο νυν δημοτικό συμβούλιο. Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη. Από εκεί και πέρα, σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν ικανά στελέχη που έμειναν εκτός του Δ.Σ. οπότε κάποια δυσαρέσκεια θα υπάρχει.  Ωστόσο έχουμε ένα νέο Δ.Σ., αναβαθμισμένο.  Εκτιμώ ότι η δημοτική αρχή που εξελέγη, επειδή τα στελέχη της είναι άπειρα, σε πρώτη φάση  θα έχουμε ένα δυνατό μεν ξεκίνημα από άποψη πρόθεσης, αλλά πολύ χαμηλού αποτελέσματος. Αυτό το βοηθάει γιατί ο κ. Καλαντζάκης αποχωρώντας ως δημοτική αρχή,  αφήνει κάποιο  έργο και μια προετοιμασία που είχε γίνει τους προηγούμενους μήνες που θα καλύψει εν μέρει αυτό το κενό. Όμως υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού, τεράστιος βαθμός δυσκολίας και δεν είναι περίοδος για πειράματα. Από πλευράς μας ως νέα παράταξη με επικεφαλής τον Γ. Γουλιδάκη θα στηρίξουμε όσο μπορούμε τη δημοτική αρχή. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει από εμάς μια δυνατή, αποτελεσματική αντιπολίτευση. Από την άλλη, είμαστε άνθρωποι που διαθέτουμε εμπειρία, πολιτικό πολιτισμό. Προφανώς είναι πολύ καλύτερο το Δ.Σ. που έχει εκλεγεί και πολύ ικανότερα και εμπειρότερα τα στελέχη όλων των παρατάξεων. Εύχομαι να το αξιοποιήσει αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η νέα δημοτική αρχή. Ωστόσο όταν κερδίζει κάποιος τις εκλογές στον Δήμο, δεν σημαίνει ότι είναι κερδισμένος ο Δήμος. Μένει να αποδειχθεί, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.