Α. Πανταζής Σφραγίζονται αύριο οι καντίνες στη νήσο Χρυσή

12:14 μ.μ. - Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016
12:08 μ.μ. - Τρί, 09/14/2016
Image: Α. Πανταζής Σφραγίζονται αύριο οι καντίνες στη νήσο Χρυσή

Ημερίδα για την ανακύκλωση τον Οκτώβρη. Η καθαριότητα στη Χρυσή

Πολλά και σημαντικά τα θέματα που τέθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΗΧΩ ο αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζής. Μίλησε  μεταξύ άλλων  με αφορμή την επιχείρηση σκούπα  στη νήσο Χρυσή από τη Δασική υπηρεσία , για  την προσπάθεια του δήμου να διατηρηθεί καθαρό το νησί που φέτος δέχθηκε λιγότερους επισκέπτες σύμφωνα με τα τώρα στοιχεία και πρόσθεσε ότι αύριο σφραγίζονται και οι δυο καντίνες στο νησί για υγειονομικές παραβάσεις.
 
Ανέφερε ακόμη ότι προγραμματίζεται για τις 7 Οκτωβρίου ημερίδα με θέμα την ανακύκλωση με ένα  Λούνα Παρκ της ΕΕΑΑ να στήνεται για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τους μικρούς μελλοντικούς ανακυκλωτές. 
 
Τέλος είπε ότι   για δεύτερη συνεχή χρονιά στον αύλειο χώρο της Αγρέξ  έχουν διαμορφωθεί δύο σημεία εναπόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών και συγκεκριμένα χαρτιού και φελιζόλ. Ο  χώρος παραμένει ανοικτός καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας έτσι στους πολίτες τη δυνατότητα να εναποθέτουν συσκευασίες φελιζόλ και χαρτιού οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν. Κάλεσε πολίτες και καλλιεργητές να συμβάλλουν στην προσπάθεια  να εξαλειφθεί το φαινόμενο της άναρχης απόρριψης τους, που συχνά παρατηρείται σε κάδους, ρέματα, οικόπεδα, δημόσιους χώρους κ.α., Τόνισε ότι θα υπάρχει μηδενική ανοχή για το θέμα και όπου διαπιστώνεται παράβαση και σύμφωνα με όσα προβλέπονται   θα  επιβληθούν   και πρόστιμα.