Α. Παντελάκης : Να σταματήσει ο αντιδήμαρχος να βλέπει φαντάσματα

11:27 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
11:07 π.μ. - Δευ, 11/27/2016
Image: Α. Παντελάκης : Να σταματήσει ο αντιδήμαρχος να βλέπει φαντάσματα

Ας δουλέψει για τα χωριά

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του Μύρτου κ. Αλέκου Παντελάκη προκάλεσε η έγγραφη απάντηση του αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη ( δείτε εδώ )  με αφορμή δηλώσεις του προέδρου στον ΗΧΩ . 
Ο κ. Παντελάκης επανερχόμενος στο θέμα και απαντώντας στον κ. Παπαδοπετράκη μίλησε για έργα που έγιναν με χρήματα της Περιφέρειας. Είπε ότι  θα έπρεπε ο  αντιδήμαρχος, η δημοτική αρχή να πει  ευχαριστώ στο Μύρτο που έδωσε το πυροσβεστικό όχημα , συνέβαλε οικονομικά για τους πυρόπληκτους , παραχώρησε στον δήμο οικόπεδο κ.α. Σε άλλο σημείο ανέφερε.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά μπορεί να αλλάξουν αλλά το χωριό είναι και θα είναι εδώ και χρειάζεται  να υποστηριχτεί  και να έχει τη θέση που του αξίζει στον Δήμο. Ενοχλεί το ότι το Μύρτο διεκδικεί τα δικαιώματα του , αλλά δεν θα πάψει ποτέ να τα διεκδικεί.  Δεν θα με εμποδίσει κανείς ως πρόεδρος να λέω τη γνώμη μου και να αναδεικνύω  τα θέματα και τα προβλήματα του Μύρτου. Μη βλέπουν φαντάσματα και ότι  τρέμουν οι καρέκλες τους . Ας δουλέψουν, τόνισε ανάμεσα σε άλλα. 
 
Ακούστε εδώ  τον κ. Παντελάκη