Α. Πετράς: Κάλεσμα στους Καβουσανούς να βγουν στους δρόμους για το Μουσικό Γυμνάσιο

12:21 π.μ. - Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019
12:09 π.μ. - Τρί, 24/21/2019
Image: Α. Πετράς: Κάλεσμα στους Καβουσανούς να βγουν στους δρόμους για το Μουσικό Γυμνάσιο

Όλοι μαζί για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στο Υπουργείο, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της παράταξης Ιεράπετρας Δήμος Πρότυπο

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να λειτουργήσει από φέτος το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου με έδρα το Καβούσι και αυτό διεκδικούμε δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της παράταξης «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας, κ. Αντώνης Πετράς. Με αφορμή και τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως τονίζει δεν θα ήταν χρήσιμο τη δεδομένη στιγμή η επίρριψη ευθυνών. Αυτό που προέχει είναι να ενταθεί η προσπάθεια για να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι επόμενες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν σε κλίμα ενωτικό. Αυτό άλλωστε  προέκυψε και από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και το ομόφωνο ψήφισμα που εκδόθηκε. Το ψήφισμα θα επιδοθεί στην Υπουργό και ευελπιστούμε σε μια καλή εξέλιξη.

Παράλληλα όμως θα πρέπει ο κόσμος να είναι σε ετοιμότητα, σε επαγρύπνηση για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί τη λειτουργία του σχολείου από φέτος. Μια κινητοποίηση στο Καβούσι, από τους τοπικούς φορείς που θα στηρίξει και η κοινωνία όλης της Ιεράπετρας γιατί όχι και του Λασιθίου, εκτιμώ θα είναι ένα όπλο στη διεκδίκηση και το μήνυμα θα σταλεί πιο δυνατό προς το Υπουργείο, ανέφερε.