Α. Τσικαλουδάκης : Μετά τις 7 Φλεβάρη οι Γεραπετρίτες στο Υπουργείο Υγείας (Συνέντευξη)

12:27 π.μ. - Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017
12:01 π.μ. - Τρί, 31/27/2017
Image: Α. Τσικαλουδάκης : Μετά τις 7 Φλεβάρη οι Γεραπετρίτες στο Υπουργείο Υγείας (Συνέντευξη)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Παθολογική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Αυξημένες  είναι οι ανάγκες παροχής υγείας  σε ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας στην Παθολογική κλινική της Ιεράπετρας .  Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Αντώνης Τσικαλουδάκης περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί.  Επισημαίνοντας ότι ανάλογη είναι η εικόνα και στα άλλα νοσοκομεία του νομού. Γίνονται διάφορες ενέργειες ώστε να κρατηθεί ανοιχτή Παθολογική της Ιεράπετρας ώστε να αποσυμφορηθεί και το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Αυτό γίνεται με περισσότερες εφημερίες και οι γιατροί έχουν φτάσεις στα όριά τους και δεν γνωρίζουν και εάν θα πληρωθούν. Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να αλλάξει και να γίνουν προσλήψεις ώστε να λειτουργεί κανονικά η κλινική όλο το μήνα, επεσήμανε. 
Πρόσθεσε ότι θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που είναι προγραμματισμένη αύριο  Τετάρτη με  παράσταση διαμαρτυρίας  που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο  στο πλαίσιο της στάσης εργασίας  που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. 
Επίσης μαζί  με την Εκκλησία, τον Δήμο και άλλους φορείς μετά τις 7 του Φλεβάρη θα έχουν συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου