Αβραμοπούλου: ΜΟΟΜΙΝ δυο χρόνια μετά

12:40 μ.μ. - Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022
12:06 μ.μ. - Τρί, 21/40/2022
Image: Αβραμοπούλου: ΜΟΟΜΙΝ δυο χρόνια μετά

Για τα αποτελέσματα της μεθόδου μίλησαν οι μητέρες Κλαίρη Ψυλλινάκη, Δέσποινα Παναγιωτάκη, Βάσω Δεβελέκου

Η εκμάθηση αγγλικών με τη μέθοδο MOOMIN  είναι μια πρόταση του Φροντιστηρίου «English Institute G.AVRAMOPOULOU»  που  απευθύνεται σε παιδιά μικρών ηλικιών για την εκμάθυνση της αγγλικής γλώσσας.

H μέθοδος MOOMIN βασίζεται στην έρευνα, συνδυάζοντας την έκθεση στη γλώσσα, την τακτική διδασκαλία και τα ψηφιακά  εργαλεία. Απευθύνεται σε παιδιά μεταξύ 3-10 ετών και περιλαμβάνει εφαρμογή της μεθόδου για 5-15  την την ημέρα, εβδομαδιαία μαθήματα με τη μορφή παιχνιδιού και στόχο την επικοινωνία. Οι μαθητές μαθαίνουν να επικοινωνούν και να εκφράζονται με άνεση κατακτώντας μεταξύ άλλων, 4.000 λέξεις, βασικές γραμματικές δομές, ενθαρρύνοντας τα παράλληλα να επικοινωνούν. Η κα Γεωργία Αβραμοπούλου βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του Ηχώ 99,8 αναλύοντας τα οφέλη του ΜΟΟΜΙΝ. 

Ενώ οι μητέρες Κλαίρη Ψυλλινάκη, Δέσποινα Παναγιωτάκη, Βάσω Δεβελέκου μίλησαν για τα οφέλη της μεθόδου ΜΟΟΜΙΝ, τον ενθουσιασμό και τη χαρά των παιδιών να μαθαίνουν αγγλικά με τον συγκεκριμένο τρόπο που είναι κυρίως βιωματικός και μάλιστα σε ένα ψηφιακό περιβάλλον άρα και πιο ελκυστικό για τα παιδιά.