Αγγελάκης: Στοίχημα η συμμετοχή του κόσμου την επόμενη μέρα στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

8:19 π.μ. - Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
08:05 π.μ. - Δευ, 25/19/2020
Image: Αγγελάκης: Στοίχημα η συμμετοχή του κόσμου την επόμενη μέρα στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Ο Γιάννης Αγγελάκης μέλος του προσωρινού Δ.Σ. στον Ηχώ 99,8

Μετά από μια κρίσιμη περίοδο με διάφορα εσωτερικά θέματα να πρέπει να ξεπεραστούν, ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας οδηγείται σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Στο πλαίσιο αυτό έχει οριστεί προσωρινό Δ.Σ. σύμφωνα με απόφαση του Δικαστηρίου που έχει ορίσει τα μέλη. Ένα εξ αυτών ο κ. Γιάννης Αγγελάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι θα γίνει συνεδρίαση ώστε να συσταθούν σε σώμα. Ωστόσο χθες πάρθηκε μια πρώτη απόφαση όμως λόγω κωλυμάτων αποφασίστηκε νέα συνάντηση σήμερα το μεσημέρι. Το επόμενο διάστημα θα γίνει Γενική Συνέλευση και ο σύλλογος έπειτα θα πάει σε εκλογές.

Στόχος είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Να προχωρήσει ο σύλλογος μπροστά γιατί τα θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς είναι πολλά. Όσο πιο πολλοί είναι κοντά στον σύλλογο τόσο μεγαλύτερη θα είναι η φωνή και η δυναμική του. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε ανθρώπους που, μπορεί να έκαναν λάθη, έτρεχαν όμως και κράτησαν στον σύλλογο ενεργό. Η αποχή του κόσμου από τον σύλλογο ήταν ένα αγκάθι. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει και τα μέλη να έρθουν κοντά και να τον πλαισιώσουν. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι περίπου 600 . Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στις εκλογές θα πρέπει έγκαιρα να κάνει την εγγραφή του. Ως προσωρινό Δ.Σ. θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να φέρουμε τον κόσμο κοντά. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο λόγω κορωνοϊού με πολλές οικονομικές απώλειες και δεν αποκλείεται από το Φθινόπωρο να έχουμε και πάλι νέα μέτρα. Δεν πρέπει ο αγρότης, ο παραγωγός να είναι μόνος. Συλλογικά θα πρέπει να κινηθούμε, τόνισε ο κ. Αγγελάκης.

Τα μέλη που έχουν οριστεί από το Δικαστήριο είναι : Αγγελάκης Ιωάννης, Ζαχαριαδάκης Αντώνης, Τσικαλουδάκη Αικατερίνη, Χριστάκης Εμμανουήλ, Μιχελαράκης Ιωάννης, Μαλαθράκης Γιώργος, Μαχαιράς Πέτρος.