Άγιος Νικόλαος: Σοκάρει η υπόθεση ασέλγειας κατ΄ εξακολούθηση γνωστού και υπερανω υποψιας ηλικιωμένου σε βάρος ανήλικης

2:52 μ.μ. - Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018
02:07 μ.μ. - Δευ, 02/52/2018
Image: Άγιος Νικόλαος: Σοκάρει η υπόθεση ασέλγειας κατ΄ εξακολούθηση γνωστού και υπερανω υποψιας ηλικιωμένου σε βάρος ανήλικης

Το παιδί ζούσε τον εφιάλτη για χρόνια, ακόμα και έξω από το σχολείο του

 
Μια υπόθεση με ανατριχιαστικές διαστάσεις, τόσο για το ειδεχθές του εγκλήματος, όσο και για το απίστευτο θράσσος του δράστη, αλλά και την απελπιστικά αργή αντίδραση της Δικαιοσύνης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου. Ανήλικη κοπέλα καταγγέλει ηλικιωμένο και "ευυπόληπτο" επαγγελματία του Αγίου Νικολάου για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση. 
 
Πιο συγκεκριμένα, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την τελευταία δεκαετία, αλλά έμειναν στο σκοτάδι για αρκετό καιρό και μάλιστα παρά το γεγονός ότι υπήρξαν περίεργες συμπεριφορές σε δημόσιους χώρους. 
 
Δράστης, φέρεται να είναι γνωστό, αξιοσέβαστο πρόσωπο της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου. Παλιός επαγγελματίας, υπεράνω υποψίας λόγω θέσης και ηλικίας είναι ο γηραιός άνδρας που κατηγορήθηκε για τις πράξεις αυτές.
 
Οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπήρξαν αρκετά επεισόδια παρενόχλησης και συνέβησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις ακόμα και μετά την καταγγελία του παιδιού στην Διεύθυνση του σχολείου πως δεν μπορεί να ζήσει υπό αυτές τις συνθήκες και την πίεση που δέχεται.
 
Ο ηλικιωμένος είχε το θράσος να ζητήσει από τους αρμόδιους του σχολείου αποκατάσταση όταν καταγγέλθηκε η υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συντάξει και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.
 
Συνέχιζε δε απτόητος, διατυμπανίζοντας παράλληλα την αθωότητά του, να παρακολουθεί και να παρενοχλεί το κορίτσι, μέχρι την εντολή σύλληψής του περίπου ένα έτος μετά τις πρώτες καταγγελίες και την πρώτη διερεύνηση της υπόθεσης. Μ
άλιστα, κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος λόγω της ηλικίας του θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.
 
Τελικά, η Εισαγγελία διαπίστωσε πως οι ενδείξεις που υπήρχαν έπρεπε να διερευνηθούν και τον περασμένο Σεπτέμβριο οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια όπου ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν όλα τα δεδομένα της θλιβερής υπόθεσης.
 
Ακολούθησε η προφυλάκισή του εκτός Κρήτης, αφού προηγουμένως δεν κατέβαλλε την χρηματική εγγύηση των 15.000 ευρώ που είχε οριστεί.
 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα παιδιά του γέροντα έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.
 
 
 
Πηγή: anatolh.com