Αγωνιστικό παρών στο σημερινό συλλαλητήριο στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας

11:54 π.μ. - Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017
11:06 π.μ. - Κυρ, 04/54/2017
Image: Αγωνιστικό παρών στο σημερινό συλλαλητήριο στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας

Δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί η υποβάθμιση της Ιεράπετρας. Διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν

Συλλαλητήριο για την αποψίλωση των υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρα. Η απόφαση πάρθηκε μετά από τις συνεδριάσεις φορέων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα με τη συμμετοχή του Δήμου , επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της περιοχής. 
Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δημιουργική Συνεργασία Γιώργος Προϊστάκης, Πολίτες εν Δράσει Μιχάλης Μαχαιράς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλίας Νταραράς μίλησαν στον ΗΧΩ fm 99,8  για τις επιπτώσεις της αποψίλωσης τονίζοντας ότι είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί καλώντας μάλιστα τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο για να διεκδικήσει αυτά που η Ιεράπετρα αξίζει. 
 
Ο κ. Προϊστάκης ανέφερε ότι θα πρέπει να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά το σοβαρό θέμα της αποψίλωσης της Ιεράπετρας από υπηρεσίες   τα τελευταία χρόνια  με ότι αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και τη συνεχή οικονομική αιμορραγία της περιοχής. Το κράτος δεν σχεδιάζει ορθολογικά.  Θα  πρέπει επιτέλους , να επιστρέψουν πίσω κάτι από αυτά που εισπράττουν τόσα χρόνια, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Γιώργου Προϊστάκη 
 
 
 
Από την πλευρά του ο κ. Μαχαιράς υποστήριξε. Να μην αποδεχθούμε ένα νέο κύκλο αποψίλωσης , να μην αποδεχθούμε την κατάσταση. Αντιθέτως  όχι μόνο να διεκδικήσουμε να μην υπάρχει οποιαδήποτε υποβάθμιση αλλά να ζητήσουμε και την επαναλειτουργία υπηρεσιών που έχουν καταργηθεί   τα προηγούμενα χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδεχθούμε τη θέση που μας επεφύλαξαν όλες  οι κυβερνήσεις  μέχρι σήμερα από το 2010. 

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μιχάλη  Μαχαιρά 
 

Οι Γεραπετρίτες έχουν δώσει αγώνες  και στο παρελθόν , οφείλουμε να βγούμε  έξω και να διαμαρτυρυθούν , μπορεί  όλοι να μην συμφωνούμε με το παλλαικο συλλαλητήριο λη αυτού του είδους τις διαμαρτυρίες όμως σε αυτή τη φάση είναι το κακλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Δεν πάει άλλο η υποβάθμιση της Ιεράπετρας. Αξίζει να της δοθούν αυτά που δικαιούται. ΕΦΚΑ, Νοσοκομείο ΤΕΙ, ΒΟΑΚ, Αστυνομία, εφορία, Πυροσβεστική  και ό,τι έχει υποβαθμιστεί  είναι στις διεκδικήσεις μας. Είναι μονόδρομος  να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουν στην Ιεράπετρα  ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ηλία Νταραρά