Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή που προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδερφή του

9:48 π.μ. - Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020
09:02 π.μ. - Τετ, 12/48/2020
Image: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή που προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδερφή του

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το περιστατικό ξυλοδαρμού ενός μαθητή λυκείου από ομάδα μαθητών του γυμνασίου επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το περιστατικό ξυλοδαρμού ενός μαθητή λυκείου από ομάδα μαθητών του γυμνασίου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου της Ανάληψης στον Βύρωνα, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vyronasnews.gr το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης,όταν ο μαθητής του λυκείου δέχτηκε επίθεση από μια μεγάλη παρέα άλλων μαθητών, οι οποίοι αφού τον έριξαν κάτω του επιτέθηκαν χτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του προκαλώντας του κακώσεις. «Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής λυκείου σε τηλεοπτικό σταθμό. Η αδερφή του, που ήταν παρούσα στο συμβάν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν». Η ίδια προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι.

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για να σταματήσουν την επίθεση. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά των ανήλικων δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

kontranews.gr