ΑgroExpo 2021 - Η RIGAKIS SEEDS ΑΕΒΕ στηρίζει και συμμετέχει στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

8:53 π.μ. - Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021
08:09 π.μ. - Πέμ, 16/53/2021
Image: ΑgroExpo 2021 - Η RIGAKIS SEEDS ΑΕΒΕ στηρίζει και συμμετέχει στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Ο Διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας Αλέξανδρος Καπάκας στον Ηχώ 99,8

Η RIGAKIS SEEDS ΑΕΒΕ στηρίζει και συμμετέχει την αγροτική έκθεση Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί 17-19 Σεπτεμβρίου στον χώρο της ΑΓΡΕΞ. Ο Διευθυντής πωλήσεων κ. Αλέξανδρος Καπάκας μίλησε στον Ηχώ 99,8 καλώντας τους επισκέπτες της έκθεσης να τους επισκεφθούν στο περίπτερο της εταιρίας, 11 και 12 στην μπλε ζώνη για μια χρήσιμη συζήτηση και ενημέρωση για τη δραστηριότητα της εταιρίας και τις προτάσεις τους προς τους παραγωγούς.

Ακούστε εδώ τον κ. Καπάκα:

Η RIGAKIS SEEDS ΑΕΒΕ είναι μια επιχείρηση με 40 έτη πρωταγωνιστικής παρουσίας στον Ελληνικό αγροτικό τομέα. Η εταιρεία αποτελεί εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης που ίδρυσε το 1984 ο γεωπόνος Γεώργιος Ρηγάκης. Η RIGAKIS SEEDS είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποκλειστική διάθεση σπόρων υβριδίων κηπευτικών άριστης ποιότητας και έτσι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του Έλληνα παραγωγού. Από το 1993, η εταιρεία προχώρησε στην παραγωγή σποροφύτων κηπευτικών πρωτοπορώντας στην Ελληνική αγορά.

Στα πλαίσια των συνεχών επενδύσεων και της διαρκούς εξέλιξης έχει αυξήσει τις δραστηριότητές της με την εμπορία υδατοδιαλυτών λιπασμάτων και εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης, φυτοχωμάτων και υποστρωμάτων τύρφης και clips εμβολιασμού εκπροσωπώντας κορυφαίους διεθνείς οίκους . Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν οι συνάψεις εμπορικών συμφωνιών αποκλειστικής εκπροσώπησης στην Ελλάδα με τους οίκους BAYER – DE RUITER SEEDS – SEMINIS – PLYMAG – LIGNOKEL – KEKKILA – MIKSKAAR. Η RIGAKIS SEEDS ΑΕΒΕ ακολουθώντας το όραμα του ιδρυτή της, με ισχυρή θέληση εμπορικής ανάπτυξης και μέσα από συνεχείς επενδύσεις, δεσμεύεται για την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της και για την επιμονή της στη βελτίωσή τους, εξυπηρετώντας τη βασική επιθυμία και στόχο της εταιρείας: Επιτυχής παραγωγή ποιοτικών λαχανικών στους αγρούς της Ελλάδας.

hxonews