AgroExpo 2023: Στις 26 Μάη στις 19.00 τα εγκαίνια της έκθεσης – Με Μανώλη Κονταρό η λήξη

11:16 π.μ. - Τρίτη, 16 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Τρί, 16/16/2023
Image: AgroExpo 2023: Στις 26 Μάη στις 19.00 τα εγκαίνια της έκθεσης – Με Μανώλη  Κονταρό η λήξη

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου μιλά στον Ηχώ 99,8 για την αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Σε πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για την αγροτική έκθεση AgroΕxpo 2023 που θα διεξαχθεί 26-28 Μαΐου στην Ιεράπετρα.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι η πορεία της έκθεσης είναι ανοδική και έχει αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα αγροτικά προϊόντα και μηχανήματα, εφόδια και υπηρεσίες αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνονται διάφορες ενημερωτικές ομιλίες.

Στόχος είναι η έκθεση τα επόμενα χρόνια να γίνεται σε στεγασμένο χώρο. Το Υπουργείο Ναυτιλίας χρηματοδοτεί τη μελέτη και η Περιφέρεια Κρήτης την κατασκευή του έργου. Ω προς τη συμμετοχή είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη φορά ωστόσο υπάρχει αυξημένος αριθμός σε παγόδες.

Οργανωτικά τώρα, τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα με ομιλίες, μουσική και χορευτικά συγκροτήματα. Η λήξη θα είναι και πάλι μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα με τη συμμετοχή του κρητικού συγκροτήματος του Μανώλη Κονταρού.

Ακούστε τον κ. Χαριτάκη

Η διοργάνωση υλοποιείται μέσα από την Αναπτυξιακή μας Εταιρεία και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.