AgroExpo 2023 – Χαριτάκης : Στόχος η συμμετοχή 90 και πλέον εκθετών στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

11:57 π.μ. - Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022
11:08 π.μ. - Τετ, 24/57/2022
Image: AgroExpo 2023 – Χαριτάκης : Στόχος η συμμετοχή 90 και πλέον  εκθετών  στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Ο χώρος της ΑΓΡΕΞ όπου θα γίνει η έκθεση χρειάζεται βελτιώσεις - Τί δήλωσε στον ΗΧΩ 99,8 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Ορίστηκαν για τις   26  , 27  και 28  Μαΐου 2023 οι  ημερομηνίες  διεξαγωγής της AGROEXPO 2023 της μεγάλης αγροτικής έκθεσης στην Ιεράπετρα. Αυτό προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης με την παρουσία συνεργατών τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Χαριτάκης δήλωσε ότι η Έκθεση θα γίνει και πάλι  στον χώρο της  ΑΓΡΕΞ υπό νέες συνθήκες αυτή τη φορά  καθώς η προηγούμενη, έγινε υπό την σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει  ότι  θα δοθεί η δυνατότητα παράλληλων δράσεων, όπως ομιλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις κάτι που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την έκθεση. Ο στόχος είναι να φτάσουμε  ή και να ξεπεράσουν τους 90 εκθέτες, ανέφερε.

Για τον χώρο της ΑΓΡΕΞ ο κ. Χαριτάκης επεσήμανε καταρχάς ότι, η έκθεση παλαιότερα γινόταν στο Μισεδάκειο Στάδιο. Πέρυσι έγινε για πρώτη φορά στην ΑΓΡΕΞ. Η εμπειρία αλλά και οι επισημάνσεις των εκθετών έδειξαν  ότι χρειάζεται να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στην ΑΓΡΕΞ. Αυτές έχουν να κάνουν ανάμεσα σε άλλα με τον φωτισμό, την αύξηση των τουαλετών αλλά και τη δημιουργία ενός διαδρόμου που θα «αναγκάζει», ας επιτραπεί η έκφραση, τους επισκέπτες,  να περάσουν από όλα τα περίπτερα. Θα ήταν ιδανικό να γίνει η έκθεση σε έναν κλειστό χώρο, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα διεξαγωγής της σε άλλη χρονική περίοδο.  Όμως  αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι εφικτό. Πιστεύουμε ωστόσο  ότι η AGROEXPO 2023 θα ικανοποιήσει εκθέτες και επισκέπτες για αυτό άλλωστε έγκαιρα προετοιμαζόμαστε, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαριτάκης.