Αγροτικός Σύλλογος: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο επίκεντρο της συνάντησης της Κυριακής

2:58 π.μ. - Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
02:11 π.μ. - Παρ, 29/58/2019
Image: Αγροτικός Σύλλογος: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο επίκεντρο της συνάντησης της Κυριακής

Μίλησαν στον Ηχώ 99,8 οι Π. Μπαλοθιάρης, Κ. Τσικαλουδάκη, Μ. Μαλλιωτάκης και Α. Κουτσελάκης

Τη δική του άποψη για τα όσα συμβαίνουν στον ενιαίο αγροτικό σύλλογο Ιεράπετρας εξέφρασε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο κ. Παναγιώτης Μπαλοθιάρης, μέλος της ελεγκτικής επιτροπής. Ο συνδικαλισμός τόνισε  για να πετύχει πράγματα  θέλει συμμετοχή. Όταν συνειδητοποιήσουν οι αγρότες ότι θα πρέπει να στηρίξουν τον σύλλογο τότε  θα μπορέσει και ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.
 
Θα έπρεπε ο σύλλογος να έχει τουλάχιστον 2000 μέλη εγγεγραμμένα  και να προσέρχονται στις εκλογές και όχι 186 μέλη. Πως θα πάει ένας σύλλογος με τέτοια δυναμική να διεκδικήσει στα υπουργεία, επεσήμανε ο κ. Μπαλοθιάρης.
 
Πρόσθεσε ότι το Δ.Σ. για να συσταθεί και τυπικά θα πρέπει να γίνει ψηφοφορία, να γραφτούν τα πρακτικά της ψηφοφορίας, να υπογραφούν από τα μέλη και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, σχολίασε.
 
Για το ίδιο θέμα μίλησαν  στον Ηχώ 99,8 εκλεγμένα μέλη στο νέο Δ.Σ. Η κα Κατερίνα Τσικαλουδάκη ανέφερε ότι έγινε ψηφοφορία μεταξύ των 7 μελών, η ίδια έλαβε τις περισσότερες ψήφους και εκλέχθηκε πρόεδρος, ο κ. Κουτσελάκης Αντώνης αντιπρόεδρος, ο κ. Μάνος Καλύβας Γραμματέας και ο κ. Χριστάκης Ταμίας. Ωστόσο η διαδικασία αυτή επίσημα δεν ανακοινώθηκε.
 
Αποφασίστηκε πάντως να γίνει μια επόμενη συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή, ενώ μεγάλος ήταν ο προβληματισμός για τη μικρή συμμετοχή αγροτών. Ο κ. Μιχάλης Μαλλιωτάκης τόνισε ότι η μικρή συμμετοχή  είναι αποτρεπτική για να λειτουργήσει ο σύλλογος και πάρθηκε απόφαση να γίνει νέα συνεδρίαση την Κυριακή και οι όποιες αποφάσεις να γραφτούν στα πρακτικά.
 
Τέλος ο κ. Α. Κουτσελάκης μίλησε και εκείνος για τη μη ανταπόκριση των αγροτών στις εκλογές .
 
Ακολουθεί συνέντευξη: