Αγώνας αεροσφαίρισης επικών διαστάσεων στην Ανατολή Ιεράπετρας

12:31 μ.μ. - Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023
12:11 μ.μ. - Τετ, 08/31/2023
Image: Αγώνας αεροσφαίρισης επικών διαστάσεων στην Ανατολή Ιεράπετρας

Ένα τριήμερο με πάνω από 300 αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας / Airsoft Ierapetra Corps δίνει ραντεβού στο όμορφο χωριό της Ανατολής Ιεράπετρας διοργανώνοντας τον πανελλήνιο αγώνα Αεροσφαίρισης “ILEGAL”. Μια εκδήλωση που υπόσχεται να συναρπάσει τους λάτρεις της Αεροσφαίρισης και όχι μόνο και θα πραγματοποιηθεί από 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023.

hxonews

Στο event, οι 300 περίπου συμμετέχοντες από Ελλάδα και Κύπρο θα προσομοιώσουν γεγονότα μέσα από ένα εντυπωσιακό φανταστικό σενάριο, δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στη διαβίωση στο βουνό, σε υψόμετρο 700 μέτρων, καθώς και στις τακτικές και τη συνοχή μεταξύ τους.

hxonews

Εκ μέρους του συλλόγου ο κ. Γιάννης Περαντώνης μας γνώρισε την αεροσφαίριση, περιέγραψε τους τρόπους και τους κανόνες διεξαγωγής του αγώνα που πέρα από το αθλητικό κομμάτι είναι μια αφορμή να διαφημιστούν η Ιεράπετρα και το χωριό της Ανατολής και να γίνουν περαιτέρω γνωστές ως περιοχές.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Περαντώνη:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Επικείμενος Πανελλήνιος Αγώνας Αεροσφαίρισης "ILEGAL" στην Ιεράπετρα

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας ανακοινώνει τον επερχόμενο πανελλήνιο αγώνα Αεροσφαίρισης "ILEGAL," μια εκδήλωση που υπόσχεται να συναρπάσει τους λάτρεις της Αεροσφαίρισης και όχι μόνο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πανέμορφη τοποθεσία της Ανατολής Ιεράπετρας, στα πέριξ του πρώην ξενοδοχείου Ολόκαλον, σε μια έκταση 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

hxonews

Στο event, οι συμμετέχοντες θα προσομοιώσουν γεγονότα μέσα από ένα εντυπωσιακό φανταστικό σενάριο, δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στη διαβίωση στο βουνό, σε υψόμετρο 700 μέτρων, καθώς και στις τακτικές και τη συνοχή μεταξύ τους.

hxonews

Αυτός ο πανελλήνιος αγώνας Αεροσφαίρισης αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και εκτός αυτής. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί τον μεγαλύτερο πανελλήνιο αγώνα Αεροσφαίρισης των τελευταίων τριών ετών πανελληνίως καθώς και τον μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ιεράπετρα.

hxonews

Καθώς ο αγώνας απαιτεί προσοχή, παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες να αποφύγουν μετακινήσεις στην περιοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη ροή του.

Το “ILEGAL” θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου, και ως Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε Αεροσφαιριστές από όλες τις άκρες της Ελλάδας σε αυτή την συναρπαστική εμπειρία που θα σημειώσει την αρχή μιας αξέχαστης διαδρομής.