Αισιόδοξος ο Στ. Τομαρόπουλος ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα των πωλητών λαϊκών αγορών του Αγίου Νικολάου

10:44 π.μ. - Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
10:05 π.μ. - Τρί, 14/44/2024
Image: Αισιόδοξος ο Στ. Τομαρόπουλος ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα των πωλητών λαϊκών αγορών του Αγίου Νικολάου

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών Ελλάδας εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης στον Ηχώ 99,8

Στον αέρα του Ηχώ 99,8 μίλησε ο κ. Στ. Τομαρόπουλος, πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων πωλητών λαϊκών αγορών, σχετικά με τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους πωλητές της λαϊκής Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Τομαρόπουλος μας ενημέρωσε ότι έχουν ήδη γίνει οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσει η νομιμοποίηση της λαϊκής αγοράς του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια να γίνει άμεσα η μεταφορά της σε νέο σημείο το οποίο έχει επίσης βρεθεί. Επιπλέον, θα ολοκληρωθεί ο κανονισμός λειτουργίας που αφορά όλες τις λαϊκές αγορές του Λασιθίου.

Όσων αφορά τα πρόστιμα, ο κ. Τομαρόπουλος εμφανίζεται πολύ αισιόδοξος αναφέροντας συγκεκριμένα ότι πιστεύει πως θα έχουν ρυθμιστεί μέχρι το τέλος Μαΐου. Συγκεκριμένα, μας ενημέρωσε ότι μέσω της συνέργειας της νέας δημοτικής αρχής, της Περιφέρειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα ολοκληρωθεί η διαδικασία νομιμοποίησης της λαϊκής αγοράς και στη συνέχεια η ίδια αρχή που επέβαλε τα πρόστιμα θα τα σβήσει καθώς πια θα θεωρούνται παράνομα.

Κλείνοντας, είπε ότι η αλληλεγγύη, ο αγώνας, η γνώση και η θέληση μπορούν να καταφέρουν τα πάντα και ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο.