Ακυρώνει και επίσημα η TUI UK όλα τα πακέτα μέχρι τις 16 Μαΐου

7:44 π.μ. - Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
07:03 π.μ. - Τρί, 09/44/2021
Image: Ακυρώνει και επίσημα η TUI UK όλα τα πακέτα μέχρι τις 16 Μαΐου

Ακυρώνει όλα τα πακέτα διακοπών και τις πτήσεις μέχρι τις 16 Μαΐου και επισήμως η TUI UK

Ακυρώνει όλα τα πακέτα διακοπών και τις πτήσεις μέχρι τις 16 Μαΐου και επισήμως η TUI UK, με επιστολή της Helen Caron, όπως αναφέρει το money-tourism.gr, Group Purchasing Director, προς τους συνεργάτες – ξενοδόχους σε όλες τις αγορές.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η κα. Caron, «Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμά μας και επίσης να σας ενημερώσω σχετικά με το πώς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με την λειτουργία μας στο μέλλον.

Η απόφαση της TUI UK, έρχεται μετά τις ανακοινώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, για το χρονοδιάγραμμα εξόδου της χώρας από το lockdown, σύμφωνα με το οποίο στις 12 Απριλίου η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα διεθνή ταξίδια, ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να είναι πριν τις 17 Μαϊου.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε βασικές ημερομηνίες για τη χαλάρωση των περιορισμών Covid 19 στην Αγγλία. Αυτό περιλάμβανε μια ανακοίνωση ότι μια ομάδα εργασίας θα επανεξετάσει εάν, πότε και πώς θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν τα διεθνή ταξίδια. Αυτή η ομάδα εργασίας πρόκειται να αναφέρει τα ευρήματά της στις 12 Απριλίου, αλλά στο μεταξύ, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι η απαγόρευση των διεθνών ταξιδιών θα παραταθεί έως τις 17 Μαΐου 2021 τουλάχιστον.

Σύμφωνα με αυτήν την ανακοίνωση, δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε όλα τα πακέτα διακοπών της TUI, από τα αεροδρόμια της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας έως και τις 16 Μαΐου 2021… τουλάχιστον!