Άλικο το χρώμα της ψυχής- Λ.Α.Σ.Ι.θι μας! / Ο Πολιτισμός Ενώνει το Λασίθι

12:34 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024
12:06 μ.μ. - Δευ, 10/34/2024
Image: Άλικο το χρώμα της ψυχής- Λ.Α.Σ.Ι.θι μας! / Ο Πολιτισμός Ενώνει το Λασίθι

Μουσική εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την αιμοδοσία την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παχειάς Άμμου στις 20:30

Το Εργαστήρι Θεάτρου-Κινηματογράφου-Μουσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τους Δήμους Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας, Οροπεδίου Λασιθίου καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου/Περιφέρεια Κρήτης, το Λύκειο των Ελληνίδων (παράρτημα Αγίου Νικολάου), το Λύκειο των Ελληνίδων (παράρτημα Σητείας), τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας, τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παχειάς Άμμου και τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α' βάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας 'Μαρία Λιουδάκη', σας προσκαλούν στην μουσική εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την αιμοδοσία με τίτλο ''Άλικο το χρώμα της ψυχής - Λ.Α.Σ.Ι.θι μας! / Ο Πολιτισμός Ενώνει το Λασίθι''.

Θα ακουστούν επιλεγμένοι σκοποί και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση των νησιών του Αιγαίου με τους εκλεκτούς σολιστ Φάνη Καρούσο στο σαντούρι, Παναγιώτη Σάκκουλα στο στεριανό λαούτο, Θέμη Πολυζωάκη στο βιολί και Μάλαμα Πατρέλη στο τραγούδι. Μαζί τους συμπράττουν συμμετέχοντες του προγράμματος ''Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση - Μουσική στην κοινότητα'' των Δήμων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

Την εκδήλωση ανοίγουν οι μαθητές του Χρύσανθου Μακράκη και του Μανώλη Πλατάκη από το Οροπέδιο Λασιθίου.

Με τη συμμετοχή του τιμά την εκδήλωση και ο κορυφαίος μουσικός Βαγγέλης Βαρδάκης.

Χορεύουν το Λύκειο Ελληνίδων Αγίου Νικολάου, το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας και η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας 'Μαρία Λιουδάκη'.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπατζανής, Ανθή Φουρκή

Διδάσκοντες εισηγητές: Ελευθερία Μπλαζάκη, Χάρης Μπάκας, Μαρία Κεφαλουδάκη

Για την αιμοδοσία συμμετέχουν το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - τμήμα αιμοδοσίας.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αλιευτικό Καταφύγιο Παχειάς Άμμου

Ώρα 20:30

Είσοδος Ελεύθερη

hxonews
hxonews