Αλλάζει η εικόνα του παραλιακού γυμναστηρίου Ιεράπετρας

10:26 π.μ. - Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019
10:03 π.μ. - Σάβ, 02/26/2019
Image: Αλλάζει η εικόνα του παραλιακού γυμναστηρίου Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας, σύμβαση για το έργο Αποκατάστασης Αθλητικών Υποδομών στον Δήμο Ιεράπετρας

 
Το έργο αφορά στις παρεμβάσεις συντήρησης, βελτίωσης και αναβάθμισης του παραλιακού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου του καθώς και στην αποκατάσταση του 5x5 γηπέδου του Κουτσουρά που είχε υποστεί ολική καταστροφή από την ανεμοθύελλα. 
 
Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: 
 
«Μετά τις παρεμβάσεις, τις αναπλάσεις, τον νέο ηλεκτροφωτισμό και τα έργα πρασίνου έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα έργο στην πόλη της Ιεράπετρας που αλλάζει και αναδεικνύει το παραλιακό της μέτωπο. 
 
Οι εργασίες βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του ανοικτού γυμναστηρίου, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του προπονητηρίου που θα ακολουθήσει θα αλλάξουν την εικόνα ενός πολυσύχναστου αθλητικού χώρου της Ιεράπετρας, όπου αθλούνται καθημερινά δεκάδες πολίτες και εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.
 
Επιπλέον κατασκευάζεται εκ νέου το γήπεδο 5x5 στον Κουτσουρά  ώστε να μπορεί να αξιοποιείται από δημότες και επισκέπτες της ΔΕ Μακρύ Γιαλού.
 
Ως δημοτική αρχή προσπαθούμε από την αρχή να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα στις ανάγκες των υποδομών και των αθλητών, να λύνουμε τα όποια προβλήματα και να βελτιώνουμε τους αθλητικούς χώρους αισθητικά και λειτουργικά».