Αναγέννηση Ιεράπετρας: Αίτημα για ορισμό αξιολογημένων διαιτητών

1:31 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
01:05 μ.μ. - Δευ, 10/31/2021
Image: Αναγέννηση Ιεράπετρας: Αίτημα για ορισμό αξιολογημένων διαιτητών

Αγανάκτηση από την διαιτησία σε προηγούμενο παιχνίδι μας !

Το σωματείο της Αναγέννησης γνωστοποιεί ότι έστειλε αίτημα με έγγραφό της προς την ΚΕΔ , για αξιολογημένο διαιτητή στο επόμενο ματς με την ομάδα του Πόρου .

Χωρίς να υπάρχουν δεύτερες σκεψεις για το σωματείο του Πόρου, χωρίς να έχουμε πρόβλημα με οποιοδήποτε σωματείο , αλλά και επειδή νιώσαμε την κατάφορη αδικία στον τελευταίο μας αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου, εντός έδρας, ζητάμε να μην επαναληφθούν η αδικία και τα " ανθρώπινα λάθη". Σεβόμαστε κάθε ανθρώπινη αδυναμία ,σεβόμαστε τους ανθρώπους που υπηρετούν τον αθλητισμό, αλλά δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε εμφανείς αδικίες και παιχνίδια συμφερόντων πάνω στη πλάτη μας.

Τα νέα παιδιά , οι παίκτες μας δίνουν κομμάτι της ψυχής τους, δίνουν τον χρόνο τους , εις βάρος της προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής, παίζουν για τις αξίες του αθλητισμού και όλοι μαζί σαν ομάδα προσπαθούμε να προάγουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου. Είναι απογοητευτικό να χάνονται παιχνίδια πέρα από τις 4 γραμμές του γηπέδου. Μετά το ματς με τον Αστέρα Ρεθύμνου και με όσα ακούμε και βλέπουμε γενικά σε όλα τα παιχνίδια, θεωρούμε χρέος μας να προφυλάξουμε όσο μπορούμε το σωματείο μας, τους παίκτες μας , τις αξίες και ιδεώδη που υπηρετούμε.

Για τους παραπάνω λόγους το σωματείο μας προέβη σε αυτή την κίνηση ! Ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

anagenissierapetras.gr