Αναγέννηση Ιεράπετρας: Με άρωμα Βραζιλίας τα δοκάρια των Λιονταριών

1:54 μ.μ. - Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
01:07 μ.μ. - Δευ, 06/54/2020
Image: Αναγέννηση Ιεράπετρας: Με άρωμα Βραζιλίας τα δοκάρια των Λιονταριών

Με Μercuri στην εστία συνεχίζονται οι ανανεώσεις παικτών της Αναγέννησης

Με τον 28χρονο Marcelo Mercuri συνεχίζει η Αναγέννηση τις ανανεώσεις παικτών. Ο Μαρσέλο , ένας έμπειρος τερματοφύλακας που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τη χρονιά που πέρασε με το ταλέντο του κάτω απο τα δοκάρια , αλλά και με το ήθος και την παιδεία του, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση , συνεχίζει δυναμικά να ανήκει στο ρόστερ των Λιονταριών.

Γεννημένος στις 29/5/1992, στο Σάο Πάολο,ο Μαρσέλο που έχει βραζιαλιάνικη και γαλλική υπηκοότητα, που έχει παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, συνεχίζει την καριέρα του στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης.

" Μαρσέλο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες να έχεις. Είμαστε τυχεροί και χαρούμενοι που θα συνεχίσεις να κοσμείς και εσύ το δυναμικό της ομάδας μας."

Με συχνές συνεδριάσεις , με πολλή όρεξη και μεράκι από όλους , συνεχίζουνται οι συζητήσεις και ο προγραμματισμός της ομάδας από τον πρόεδρο κ. Μαγούλη , το ΔΣ , τον προπονητή κ. Δεδελετάκη Κώστας και τον τεχνικό διευθυντή κ. Δεδελετάκη Νίκο. Κοινό όραμα όλων να έχει η Αναγέννηση μια πορεία αντάξια της ιστορίας της , για αυτό και περισσότερο από ποτέ, όλοι μαζί με στόχο την επιτυχία , πορεύονται και προγραμματίζουν με μεθοδικότητα τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Φωτογραφία αρχείου εφημερίδας Ανατολής ( κ. Μαρκάκη και Αθ. Μπέργκοβιτς)

anagennisierapetras.gr/