Αναγέννηση Ιεράπετρας: Ναι στον αθλητισμό - Όχι στα ναρκωτικά

1:18 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020
01:06 μ.μ. - Δευ, 29/18/2020
Image: Αναγέννηση Ιεράπετρας: Ναι στον αθλητισμό - Όχι στα ναρκωτικά

Τα μόνα αληθινά δίχτυα είναι του αθλητισμού - Μην πέσεις στα δίχτυα των εξαρτήσεων !

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η Αναγέννηση συμμετέχει στον αγώνα εναντίον των εξαρτήσεων με όποιον τρόπο μπορεί και της ζητηθεί. Μέσα απο τις Ακαδημίες της γίνεται συζήτηση με τους μικρούς αθλητές για τα οφέλη του αθλητισμού και τους κινδύνους της εποχής.

Σε εποχή που οι εξαρτήσεις είναι στη ζωή των παιδιών , σε μια ζωή που τα πιέζει με το τρέξιμο και την απαιτητική καθημερινότητα τους, η απάντηση σε όλα αυτά είναι : " ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ- ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"

Η ενασχόληση με τα αθλήματα , οι προπονήσεις, οι κανόνες των ομάδων , είναι ασπίδες προστασίας για όλα τα παιδιά και τους νέους, εναντίον των ναρκωτικών, του καπνίσματος, των κινητών και των διαδικτυακών παιχνιδιών. Ο αθλητισμός μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει σε κάθε παιδί και σε κάθε νέο.

Εμείς ως ομάδα είμαστε δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν, στα παιδιά που πάλεψαν και τα κατάφεραν. Είμαστε δίπλα στις οικογένειες που στάθηκαν βράχοι στα παιδιά τους και κατάφεραν να βάλουν γκολ ενάντια στις εξαρτήσεις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και θα συνεισφέρουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά στον αγώνα που δίνουν οι αρμόδιοι φορείς, ο οργανισμός του ΚΕΘΕΑ και το κάθε παιδί χωριστά. Είμαστε σίγουροι ότι και το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ της πόλης μας , θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και μεράκι τη προσπάθεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτούς τους επιστημόνες και τον οργανισμό αυτό στην Ιεράπετρα.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ !