Αναγέννηση και ΚΕΘΕΑ είπαν Ναι στη Ζωή – Όχι στις εξαρτήσεις

11:50 π.μ. - Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
11:07 π.μ. - Πέμ, 16/50/2020
Image: Αναγέννηση και ΚΕΘΕΑ είπαν Ναι στη Ζωή – Όχι στις εξαρτήσεις

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το φιλικό ματς μεταξύ της ομάδας της Αναγέννησης και του ΚΕΘΕΑ

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το φιλικό ματς μεταξύ της ομάδας της Αναγέννησης και του ΚΕΘΕΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδα της Ιεράπετρας, η οποία συνεχίζει λέγοντας. Ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που δίνει συνήθως η αντρική μας ομάδα, ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα και πολλά μηνύματα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρηκαν το ματς , ένα ματς όπου κύριο σύνθημα ήταν “ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ”

Ένα φιλικό παιχνίδι με συμβολικό χαρακτήρα , ένα παιχνίδι για να δηλώσουμε και εμείς ως σωματείο ότι είμαστε δίπλα στον αγώνα κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων, δίπλα σε κάθε παιδί και νέο που δίνει τον δικό του αγώνα , που προσπαθεί να βάλει ξανά το δικό του γκολ ζωής !

Ο αθλητισμός είναι θεσμός και με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, και της ομαδικότητας. Η ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα καλλιεργεί την συνήθεια μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο ομάδες και οι υπεύθυνοι έδωσαν τα χέρια , δίνοντας ευχή να έχουν όλοι μια καλή συνέχεια στον ατομικό , αλλά και ομαδικό αγώνα τους !

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που χάρισαν στους λιγουστούς παρευρισκομένους, λόγω των μέτρων. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του ΚΕΘΕΑ για την προσπάθειά τους και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Συγχαρητήρια και στους παίκτες της αντρικής μας ομάδας ,αλλά και της ομάδας των Νέων που ήταν όλοι εκεί, παρότι βρίσκονται σε περιόδο ξεκούρασης απο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ΚΕΘΕΑ για την όμορφη δράση που μας χάρισαν. Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους !

“ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ- ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ- ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ !