Αναστολή λειτουργίας τμήματος νηπιαγωγείου στην Ιεράπετρα λόγω κρουσμάτων

1:08 μ.μ. - Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022
01:03 μ.μ. - Παρ, 18/08/2022
Image: Αναστολή λειτουργίας τμήματος νηπιαγωγείου στην Ιεράπετρα λόγω κρουσμάτων

Αυξημένος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου

Στην αναστολή λειτουργίας τμήματος νηπιαγωγείου στην πολη της Ιεράπετρας, προχώρησε η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λασιθίου μετά τα αυξημένα κρούσματα σε μαθητές και σε εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη covid της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό, κα Μαρία Στρατάκη που μίλησε στο hxonews.gr αυτή την εβδομάδα φάνηκε, όπως όλα δείχνουν, το αποτύπωμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Κρούσματα καταγράφηκαν όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, τόσο σε μαθητές όσο και σε εκπαιδευτικούς. με τον αριθμό κατά μέσο όρο να ανέρχεται στα 25 κρούσματα. Μάλιστα, σήμερα, προχώρησαν στην αναστολή λειτουργίας τμήματος νηπιαγωγείου στην Ιεράπετρα. Συνέστησε για μια ακόμη φορά την προσοχή όλων και τη μεγάλη σημασία του να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Σε ότι αφορά στη Δευτεροβάθμιας εκπαίδευση, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης νομού Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης ανέφερε ότι και εδώ τα κρούσματα ήταν αυξημένα μέσα στην εβδομάδα με μέσο όρο περίπου τα 35, καθημερινώς. Δεν χρειάστηκε ωστόσο να τεθεί σε αναστολή κάποιο τμήμα.